Polițiștii călărășeni de la Posturile de Poliție nu iartă infractorii

Radovanu – bănuit de furt, identificat şi reţinut de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei

Lucrătorii Postului de Poliţie Radovanu au fost sesizati de un bărbat, la data de 24 fefurt-gard-sarmabruarie 2016, despre faptul că în ultima săptămână i-a fost tăiat şi sustras gardul din plase de sârmă, ce împrejmuia un teren de pe raza comunei Radovanu.

Poliţiştii au demarat de îndată cercetările pentru depistarea persoanei bănuite de comiterea furtului şi recuperarea prejudiciului produs, paguba fiind estimată la peste 2300 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi U. Mirel, de 35 ani, și F. Ion, de 54 ani, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate și restituit proprietarului bunurilor.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii afţă de U. Mirel, pe care-l l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

*

Belciugatele – persoane, reţinute de poliţişti pentru furt calificatpe-scurt-furt

La data de 24 februarie 2016, în continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii din Fundulea şi Belciugatele cu privire la comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţă şi a unei tentative de furt, fapte comise la sfârşitul lunii ianuarie 2016, pe raza localităţii Belciugatele, a fost dispusă măsura reţinerii faţă de două persoane.

M. Raul, de 26 ani, din Bucureşti, şi T. Dan, de 22 ani, din comuna Belciugatele, bănuiţi că au pătruns prin efracţie în două imobile, unde au produs distrugeri şi au sustras bunuri, vor fi prezentaţi astăzi Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Ulmeni – reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat soţiaViolenta-domestica

Poliţiştii Secţiei 2 Olteniţa au reţinut, la data de 24 februarie 2016, un bărbat de 61 ani, din comuna Ulmeni, bănuit de violenţă în familie.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu două săptămâni, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-a lovit soţia, provocându-i vătămări ce au necesitat internarea şi îngrijiri medicale.

P. Constantin a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călărași.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*