Warning: getimagesize(http://realitateadincalarasi.ro/wp-content/uploads/2016/02/5.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home4/r42966real/public_html/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Inițiativa locală sau programul After School se întrerupe la Scoala Nicolae Titulescu din mun. Călărași

Nicolae TitulescuPărinții a 3 grupe de copii din clasa pregătitoare au Contractat prin Scoala Nicolae Titulescu servicii After School. Suma plătită este de 200 ron/lună. Aceasta presupunea ca prin Contract să li se asigure copiilor după program o masă caldă la Agneza, și să stea la ore după cursuri cu învățătoarele pâna la orele 16.30  – timp în care să își pregătească temele. Învățătoarelor le-ar fi revenit cca 72 lei/ lună de la fiecare elev.

Curtea de Conturi Călărași a efectuat un control și a constatat nereguli fapt pentru care programul școlar destinat elevilor s-a întrerupt fără motiv începând cu 1 Martie. Sunt suspiciuni privind modul în care erau banii încasați prin PFA-uri sau alte probleme pentru care copiii și părinții suferă.

Așteptăm din partea Inspectoratului Școlar Județean o modalitate de rezolvare, și totodată de informare a părinților.

Update. În urma verificărilor am aflat că suma plătită pentru un elev de către părinți este de 450 ron/lună. Din aceasta 250 ron sunt pentru învățătoare/lună, iar restul reprezentau contravaloarea mesei zilnice și a transportului.

Realitatea din Călărași

3891 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*