Jurnalul de Călărași nici nu știi cât de mic începi să fii

În urmă cu vreo 2 săptămâni doctorul în jurnalism expirat de la Soridapress anunța pe toate paginile de socializare că publicația lui este cea mai vândută din Călărași. A indicat și o cifră record pe care nu o crede nici un jurnalist cu bun simț. Totodată a indicat și un magazin din supermarket Kaufland unde așa zisa publicație indica faptul că este vândută ca pâinea caldă. Nimic mai fals. Încă o dată, nu a avut dreptate.

Ziarul Jurnalul de Călărași de mult timp nu mai este citit, și nici vândut. Unul dintre motive este acela că profesorul în jurnalism a început cu o campanie de denigrări violente, insulte și calomnii la adresa unor colegi de presă. Nu știm ce predă doctorul de jurnalism, la orele pe care le mai are, elevilor de la clasele de jurnalism de la Liceul „Danubius”. Sigur nu are ce să predea privind deontologia profesiei de jurnalism. Nu vorbim numai de jurnaliști insultați ci și de oameni ai legii, pe care așa zisul Jurnal de Călărași i-a terfelit după bunul plac doar pentru că și-au făcut treaba, și au aplicat legea. Jandarmii călărășeni au fost umiliți într-un limbaj greu calificabil în articole de presă nesemnate, furnizate de Trustul de presă „Soridapress”. Nu au scăpat de acuze nici firmele de pompe funebre… Despre scuze, jandarmii, comercianții sau jurnaliștii acuzați calomnios nu au auzit nimic de la anonimii ce au scris articolele defăimătoare.

În schimb au văzut în dimineața de 04.03.2016 pe doctorul în jurnalism expirat cu un braț de Jurnalul de Călărași nevândute urcându-se cu greutate în autoturismul de serviciu de la Cultură. Unde? La magazinul din supermarket Kaufland. O să îl întrebăm în scris pe Ministrul Culturii și pe premier  ce căuta în timpul programului de muncă inspectorul șef de la Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național – Călărași pe la Supermarket Kaufland. Și mai ales de ce folosea auto de serviciu pentru distribuția presei returnate la Jurnalul de Călărași pe care pretinde că îl mai conduce.

Soridapress a decăzut în sondaje, este cert. Din fotografia anexată puteți vedea că la un volum dublu de postări față de Realitatea de Călărași are o cădere liberă.

Astfel, interesul cititorilor este reprezentat în fotografie. Jurnalul are un impact de 5 ori mai mic față de Realitatea din Călărași – o publicație nouă pe care a primit-o printr-un limbaj huliganic. Menționăm că Realitatea din Călărași va continua informarea corectă furnizând pe principalele pagini de socializare inclusiv materiale video, interviuri video, reportaje, ședințe de consiliu sau conferințe de presă.

Soridapress nici nu știi cât de mic începi să fii. Mai ales acum când redactorul șef de la Realitatea din Călărași drd. ing. Marian Pîrloagă s-a pensionat la cerere și are timp să se ocupe de presă…

Nu mai lucrează la Jandarmerie pentru că a îndeplinit criteriile de vârstă și vechime necesare pensionării. Și comandanții Jandarmeriei Călărași nu mai pot fi speriați prin fițuica plină de prelucrări photoshop și insulte numită Jurnalul de Călărași.

p.s. prima reacție față de NEICA NIMENI despre care am scris este a unui taximetrist… Ia uite ce spune acesta:

bvo…a uitat cand latra de Agneza si apoi o lauda, dupa ce pleca cu gentile pline din magazin? eram taximetrist atunci si stateam la piata mica si il vedeam mereu

Mulțumim cititorilor care au ales să nu citească presa defăimătoare. Țineți aproape de bunul simț. Noi suntem Realitatea din Călărași.

DanciuDanciu 2

 

 

97fa23165ce3c8597c16503237a7d9b3

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*