Lucrările de mântuială la infrastructura rutieră din Călărași continuă

Nu a trecut mult timp de când un autoturism s-a răsturnat într-o groapă în fața Uzinei de apă. Nu a trecut mult timp de când pe strada Năvodari s-au scufundat multe autovehicule care efectuau lucrări chiar la rețeaua de apă canal. Cartierul Mircea Vodă este renumit pentru că autospecialele de la Urban refuză să mai intre pe străzi, ca urmare a scufundării roților până la osie în molozul necompactat cu care s-au astupat gropile.

Legenda continuă. Firme aduse de Hidroconstrucția de prin toate părțile Țării distrug în continuare șoselele din Călărași. Imaginile spun totul…Bdul Republicii în față la magazin Alege – drum comunal cu grad ridicat de pericol.

Călărășenii de la fața locului discută că nu primarul este de vină ci firmele. Spun că nu trebuie să li se dea vreun ban până nu readuc la starea inițială străzile. Toate străzile…

Realitatea din Călărași

IMG_20160304_151845IMG_20160304_151918IMG_20160304_151845

2 comentarii

  1. Mai adaug si eu un Peugeot 407 distrus pe strada Viitor langa Intim dupa ce s-a surpat asfaltul nou asezat peste lucrarea de canalizare. A doua zi au astupat gaurile cu piatra sparta si parca nimic nu s-a intamplat. Cine plateste pagubele in acest caz?

  2. Ar fi necesar o hotarire de consilu local prin care, intr-un anumit termen, daca strada respectiva nu este adusa la stadiul initial , amenda sa fie una foarte mare…si, pe viitor acea firma sa nu mai poata primi, timp de 5 ani, autorizatie de contructie pe raza orasului…E simplu, e vorba de disciplina…ca si in cazul curateniei facute de mantuiala de angajatii Urban..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*