Distrugerea municipiului Călărași continuă spre periferie. Locuitorii din Măgureni sunt disperați

Deși călărășenilor li s-a promis marea asfaltare și finalizarea proiectului de apă canalizare la sfârșitul lunii aprilie, lucrările trenează. Echipele firmelor de construcții aduse din toată țara sunt văzute stând la bârfă iar multe lucrări sunt abandonate.

Locuitorii de pe strada prelungirea Independenței sunt revoltați: să nu mai prindem picior de politician pe strada noastră spun ei… au distrus șoseaua iar apa ne intră în curți spun localnicii adunați la magazinul fam. Măgăreață, arătând spre apa care băltește de ani de zile în fața caselor. Au uitat să pună la loc bordurile iar muncitorii lucrează după bunul plac. Sunt mulți cetățeni care acuză pe primar pentru neregulile de pe strada lor deși mai sunt și alții care indică către Ecoaqua sau firmele aduse.

Îmi intră apa în curte când plouă – spune Matincă Sinel . Veniți pe str. Măgura ne spun alți cetățeni, acolo nu putem intra fără cizme, este apă și noroi chiar și când nu plouă. Nu mai suportăm. Când vor să repare străzile? Plătim degeaba canalizarea existentă care se înfundă deseori – spun membrii ai familiei Măgăreață. Apa ne intră în curți și pietonii sunt stropiți de autovehicule. Alți trecători acuză prețul prea mare al apei potabile și faptul că nu sunt anunțați când aceasta se oprește. Firmele astupă gropile cu mocirlă amestecată cu piatră cubică. Nu există compactare sau reparație asfaltică. Ne distrugem mașinile și încălțămintea – mai adaugă aceștia. Ne-au distrus instalația de gaze și instalațiile de apă și canalizare existente cu utilajele. Ce expertiză au firmele acestea și cine le controlează? – continuă ei. Ce au de gând?

SAM_1191SAM_1188

SAM_1185

SAM_1190

 

1 comentariu

  1. Va multumim pentru strazile europene. Am iesit acum cateva seri la plimbare pe inserat si parca am fost dus in timp acum 30 ani intr-un satuc amarat nicidecum intr-o capitala de judet.

    Au distrus tot si daca ii intrebi raspund sec: Modernizam! … Inteleg ca trebuie modernizat dar de ce sa nu se faca treaba cu cap, de ce trebuie sa ne rupem masinile, sa ne stricam imbracaminte, incaltamintea? De ce se promite un timp de executie si acesta se depaseste de 2ori ? Rusine! Si cand se face de ce se strica dupa 2saptamani? Cienva trebuie tras la raspundere pentru aceasta treaba de doi bani, platita cu sute de mii de euro…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*