Radu Iulian primar (PNL) și Moroianu Mitică viceprimar (PSD), oameni apreciați de Comunitatea din Coslogeni, Dichiseni și Satnoeni

Astăzi 10 martie i-am găsit pe primarul și viceprimarul din Dichiseni  tot pe teren. Erau preocupați de demolarea anexelor ruinate ale Căminului din Satnoieni locație unde doresc să amenajeze un parc pentru copii modern, prevăzut cu piste, bandă și aparate sportive.

La întoarcere din traseul către Fetești aceeași oameni, primarul și colegul său viceprimarul supravegheau turnarea trotuarelor din Dichiseni. ”Vrem să extindem trotuarele în Dichiseni dar și în zona de nord Coslogeni până la Crucea de leac, astfel încât oamenii să nu își rupă picioarele ori să umble prin noroaie. Am început și reabilitarea drumului de piatră pe raza loc Dichiseni – Satnoieni  și vom reface această legătură între Satnoieni și Dichiseni. Localnicii nu își vor mai aduce aminte de ceea ce înseamnă noroi” – a declarat primarul Radu Iulian.

”Am venit la fața locului pentru a mă convinge că trotuarele sunt turnate corect, se folosește ciment de calitate astfel încât să nu existe probleme la recepția lucrării” a spus viceprimarul Moroianu Mitică.

Întrebat dacă există rivalități politice între primarul de la PNL și viceprimarul dela PSD ni s-a spus: suntem colegi și în munca noastră pentru cetățeni nu putem invoca politica ci numai interesul cetățenilor. Lucrând împreună avem aceleași satisfacții și ne împărțim corect munca. Vrem să fim utili celor ce ne-au ales până la sfârșitul mandatului – a declarat viceprimarul PSD Moroianu Mitică.

Iar locuitorii cu care am discutat au apreciat corect și pozitiv munca celor 2 aleși în ultimul mandat.

Marian PîrloagăSAM_1277

SAM_1275

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*