Marea Asfaltare din mun. Călărași continuă și pe ploaie

Azi 11 martie înainte, in timpul și după ploaie, în jurul orelor 10,  cei care am tranzitat str Republicii am văzut prea  multă dăruire din partea Companiei de drumuri în asfaltarea gropilor. Echipe de 2 salariați aruncau pietriș direct pe carosabilul din b-dul Republicii în fața autoturismelor aflate în trafic, vezi foto. Tot acolo în urmă cu 1 săptămână călărășenii au vazut un autoturism de la ICredit scufundat într-o groapă acoperită cu noroi și piatră necompactată. Mai încolo, în intersecție la Agneza și la magazin Pet shop aceeași situație: piatră cubică aruncată pe stradă fără a mai fi compactată. Utilajul de compactare zace la marginea drumului iar muncitorul stă la bârfă cu un șofer. plouă… Timpul trece, leafa merge/ noi cu drag muncim. Pentru că alții plătesc. Pe b-dul Republiciii ieri orele 15, în zona ENEL muncitorii din subordinea Primăriei stau bine mersi cu mâinile în buzunare. Marea Asfaltare continuă. Lucrările vor dura până la ploaia următoare spun trecătorii din zona Bălan, minunându-se de asfaltul turnat după ploaie și de piatra cubică risipită pe șosele.

SAM_1320SAM_1323SAM_1325SAM_1327SAM_1330SAM_1328SAM_1316SAM_1314

SAM_1324

1 comentariu

  1. Marea „asfaltare” sau marea ţigăneală.
    De fapt, din ceea ce am văzut deja prin oraş, ei lasă maşinile din trafic să taseze pământul din gropile astupate de ei, venind în urmă să mai completeze cu pământ şi câteva umbre de pietre şi nisip.
    Aşa este când nu ai respect pentru cetăţenii oraşului. Nu sunt verificaţi de nicio autoritate şi fac după bunul şimţ şi cum acesta lipseşte cu desăvârşire… avem mai sus rezultatele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*