Primarul PSD din com. Roseți, Nicolae Râjnoveanu declară că proiectele sale sunt ca și finalizate

La Primăria com. Roseți primarul Râjnoveanu Nicolae (PSD) ne spune: Suntem în faza de a definitiva cele 2 lucrări:

  • Proiectul cu Biroul Regional în valoare de 7 988 077 lei de dezvoltare a infrastructurii de transport în zona transfrontalieră în parteneriat cu municipalitatea Silistra – Bulgaria, din care Roseți are suma de 5 098 877 lei,
  • Reabilitarea Gospodăriei de apă și extindere rețea, sistem de canalizare menajeră, stație de epurare, renovare Cămin Cultural, modernizare străzi principale, amenajare rigole stradale și înființare Centru social.

În 1995 am avut posibilitatea de a da în concesiune suprafețe de teren inventariate de mine, am dat peste 200 locuri de casă din care 170 în concesiune iar restul la legea 15 cu titlu gratuit pentru tineri. Așa populația comunei a ajuns la 6491 locuitori.  În ultimii 3 ani am avut o creștere demografică de + 300 locuitori / an , fapt pe care nu o să îl auziți de o altă Primărie – ne spune primarul Râjnoveanu.

Proiectele propuse de mine sunt finalizate din 2015 – ne spune primarul Râjnoveanu. Ele sunt plătite de beneficiar, rămânând ca în baza cererilor de rambursare să se restituie banii. Am fost nevoiți să aprobăm un nou termen pentru aprobarea unor lucrări ce se vor finaliza la sfârșitul lunii iunie a.c.

Știu că suntem pe locul I pe județ privind execuția lucrărilor. Este nu numai meritul meu ci și al echipei din Primărie dar și al PSD, partid care a fost mereu lângă sufletul celor din Roseți. S-a rezolvat Planul cadastral definitiv, pe programul Cezar și am de vizat cca. 1 metru cub de maculatură (ne arată teancurile de documente ce stau la baza unui Proiect). Primarul PSD, Nicolae Râjnoveanu ne spune că este satisfăcut de ultimul său mandat și mulțumește echipei Primăriei ce a fost alături de el. Mulțumește în special locuitorilor care au fost și vor fi lângă el, lângă proiectele comunei.

Am pornit la drum împreună cu cei din Roseți acum mulți ani, și am demonstrat că împreună putem să realizăm ceea ce ne-am propus pentru binele comunei încheie primarul PSD, Nicolae Râjnoveanu.

Iar noi vă prezentăm în fotografii ce documentație stă în spatele unor Proiecte câștigate de cel mai eficient primar din județ. Un om pe care oamenii din Roseți îl vor vota cu certitudine în continuare…

Marian Pîrloagă

SAM_1268

 

SAM_1262SAM_1264SAM_1265

8 comentarii

  1. Îl vor vota atâta timp cât oamenii lui din primărie va mai plăti voturile și vor mai face câte un grătar cu vreo 4-5 caserole de mici.Pe oamenii săraci îi încântă câte-un mic.Oare cât timp va mai dura până să vă viziteze DNA-UL și pe voi?

  2. Da de exemplu pe unele strazi nu exista canalizare si rigolele le au facut in asa fel incat nici nu poti iei cu un carucior cu copilul din curte sunt foarte inalte…bani risipiti aiurea si fara cap… cum poti sa faci ceva daca nu verifici…veniti domnul primar pe strada decebal sa vedeti ca nu ati facut canalizare si sa vedeti cum ati facut rigolele..sa vedeti si dvs pe ce ati dat banii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*