PMP Călăraşi a înviat!

În urmă cu cateva zile, a avut loc conferinţa de presă a Partidului Mişcarea Populară, care s-a ţinut în incinta restaurantului „Intim”. Liderul local al partidului, Petre Leonid Florin, a ţinut să ne precizeze încă de la începutul conferinţei, că domnia sa locuieşte în municipiul Olteniţa. Acesta a mai spus faptul, că de cinci, luni de când a preluat partidul, a consolidat 36 de filiale în judeţ.

Din anul 2014, acest partid are doi europarlamentari în ciuda zvonurilor că Partidul Mişcarea Populară, nu are candidaţi tineri si titraţi.
Petre Leonid a ţinut să infirme acest zvon, afirmând faptul că partidul există. În Lehliu Gară candidat este Marian Graure, în Lupşanu este un tânar invăţător şi jurnalist, Ionuţ Udrescu. Candidatul Petre Leonid, a ţinut să precizeze faptul că va candida pentru postul de primar al municiupiului Olteniţa.
Partidul Mişcarea Populară îl propune pe Georgian Peanciu, cel mai tânăr candidat dintre cei înscrişi în cursa pentru primăria Călăraşi.
Acesta a afirmat că e îngrijorat de faptul că tot mai mulţi tineri pleacă din oraş. Multifuncţionalul lider judeţean, Petre Leonid, a comunicat că PMP-ul local, are inscrişi un număr de 1800 membrii cu carnet.
Preşedintele partidului speră că va castiga un număr de 21 de consilieri locali.

Eugen Negoiţă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*