Condamnaţi pentru furt calificat, încarceraţi/mandatele, puse în executare de poliţişti

La data de 04 aprilie 2016, poliţiştii Seriviciului Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
C. Daniel, de 43 ani, şi C. Marian, de 27 ani, ambii din localitatea Gurbăneşti, condamnaţi pentru furt calificat, au fost încarceraţi în Penitenciarul Slobozia.

Poliţiştii Seriviciului Investigaţii Criminale Călăraşi au pus în aplicare la data de 04 aprilie 2016 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Cluj-Napoca pe numele lui C. Răducu, de 27 ani, din municipiul Călăraşi.
Bărbatul, condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune, a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Olteniţa – acţiune pentru prevenirea sustragerilor din societăţi comerciale

În noaptea de 02/03 aprilie 2016, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Olteniţa au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea sustragerilor şi verificarea respectării obligaţiilor prevăzute de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
Au fost verificate 20 de unităţi economice, dintre care 17 asigurate cu pază fizică, fiind controlaţi 24 de agenţi de pază.
Pentru neregulile constatate (agenţi de pază depistaţi dormind sau care au părăsit postul) au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare a amenzilor de 800 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*