Joi, 14 aprilie 2016, are loc Bursa generală a locurilor de muncă la Călărași și Oltenița

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași organizează în data de 14 aprilie 2016 Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune destinată tuturor persoanelor care se află în căutarea unui job.
Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.30, atât în localitatea Călărași, în foaierul Centrului Cultural Județean” Barbu Știrbei” (vis-a-vis de Palatul Prefecturii), cât și în Oltenița, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, str. Argeşului nr. 111.
În această săptămână, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 345 de locuri de muncă vacanţe, dintre care 257 în județul Călărași, diferența de 88 posturi fiind oferite călărășenilor în alte județe ale țării, precum: Giurgiu, Tulcea, Bihor, Cluj, Ilfov și București.
” Bursa generală a locurilor de muncă din acest an se desfășoară sub egida <Zilele europene ale angajatorilor>.
Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4-15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”.
Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.
Această inițiativă a SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.” a precizat domnul Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călărași.
Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, cât mai curând posibil, prin fax: 0242-331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, oferta de locuri de muncă vacante pentru bursa locurilor de muncă. Persoană de contact: Donciu Simona

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*