Mandat, pus în executare de poliţişti / condamnat pentru sprijinirea unui grup infracţional, încarcerat

În după-amiaza de 05 aprilie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi, Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au pus în executare un mandat emis de Tribunalul Buzău.
N. Marian, de 42 ani, din comună Lehliu, judeţul Călăraşi, condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de sprijinirea unui grup infracţional organizat, a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Conducerea fără permis şi sub influenţa alcoolului, de netolerat de poliţişti

** La data de 05 aprilie 2016, poliţiştii Biroului Rutier Olteniţa au depistat un moped condus de B. Ştefan, de 34 ani, din localitate, care prezenta o concentraţie alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu posedă permis de conducere.

** În după-amiaza de 05 aprilie 2016, poliţiştii din Borcea au depistat pe C. Marian, de 40 ani, din localitate, care conducea un moped fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au demarat cercetări pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Roseţi – accident rutier uşor

În după-amiaza de 05 aprilie 2016, P. Marius, de 33 ani, din municipiul Constanța, a condus un autoturism pe raza comunei Unirea şi, pe fondul nepăstrării

Unei distanțe de siguranță față de vehiculul care îl precedea, a intrat în impact cu acesta.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului celui de-al doilea autovehicul, P. Marian, de 23 ani, din comună Jegălia, județul Călărași.
Conducătorul auto P. Marius a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea polițiştilor, fiind depistat ulterior, când a prezentat o concentrație alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost demarate cercetări pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*