Prof. Peicu: „Primarul este reprezentatul capitalului uman!”

Prof. Aurel Peicu
Prof. Aurel Peicu
Prof. Aurel Peicu, candidatul PSR la primăria mun. Călărași

Profesorul Aurel Peicu va fi candidatul Partidului Socialist Român la funcţia de primar al municipiului Călăraşi.

Stânga adevărată are de acum înainte un partid cu un nume clar şi răsunător, care poate deveni rapid un brand politic redutabil.

Aurel Peicu ne-a declarat în exclusivitate: „Suntem la ora actuală, practic, singurul partid de stânga din Călăraşi. Că unora nu le place ideea, este cu totul altceva… pe cei care s-au îmbogăţit pe spinarea călărăşenilor şi pe bani publici îi înţeleg că nu le surâde ideea. Cărui hoţ nu i-ar plăcea să mai poată fura? Eu întotdeauna am fost preocupat de problemele şi idealurile concetăţenilor mei. În acest context le solicit sprijinul, sfaturile, ideile, pentru ca împreună să putem schimba ceva în Călăraşi. Primarul este reprezentantul capitalului uman!”

În perioada următoare prof. Peicu va prezenta călărășenilor programul electoral și echipa de consilieri. Momentan organizația municipală Călărași a Partidului Socialist Român, condusă de Leonida Jecu, se concentrează pe activitatea de strângere a semnăturilor pentru susținerea candidaturii domnului profesor. Să-i urăm succes!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*