Repartitor nou de asfalt pentru SP Pavaje Spații Verzi

Serviciul Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Călărași a achiziționat recent un repartitor de asfalt, menit să crească în mod considerabil productivitatea. Repartitorul de asfalt a fost achiziționat cu suma de 462.016 lei, are o putere a motorului de 110 cp, o lățime de lucru cuprinsă între 1,4 și 4 m și o productivitate zilnică de aproximativ 150 tone asflat/zi (1700 mp/zi).
SP Pavaje Spații Verzi are în desfășurare și procedura de achiziție a unui alt utilaj, un autogreder, ce va fi achiziționat în leasing, valoarea estimată fiind de 1.115.000 lei. Puterea motorului a utilajului este de 170 cp, autogreder-ul fiind echipat cu o lamă mediană cu deplasare laterală hidraulică, cu o dimensiune de 2,6 m, cu o lamă frontală, cu un sistem automat de nivelare cu senzori sonici atât transversal, cât și longitudinal și cu un șasiu articulat.
” Preocupările Primăriei Călărași s-au axat în ultimii ani și pe modernizarea utilajelor cu care se lucrează în municipiul nostru, pentru că ne dorim lucrări de calitate. Tocmai de aceea am hotărât și aprobat aceste achiziții ale Serviciului de Pajave Spații Verzi, achiziții care vor mări considerabil productivitatea și calitatea lucrărilor ce vor fi executate de acest serviciu aflat din subordinea primăriei”, a declarat primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*