Ionel Tatu – Un om în slujba comunității

DSCN8777-2Ionel Tatu: Vreau să contribui la dezvoltarea comunei Vâlcelele! Vreau să duc mai departe spre finalizare proiectele începute şi să ne îndreptăm frumos spre viitor!
Domnul Ionel Tatu, candidatul Partidului Naţional Liberal la alegerile care vor avea loc pe data de 5 iunie pentru Primăria comunei Vâlcelele consideră că experienţa pe care o deţine de peste 20 ani în administraţia publică îl va aduce mai aproape de victorie.

„Din 1996 fac politică, nu sunt străin de administraţie, întreaga mea viaţa mi-am petrecut-o în comună Vâlcele, dar şi în Călăraşi, iar acest lucru constituie un avantaj.” a declarat domnul Ionel Tatu
Candidatul PNL, pentru funcţia de primar a ocupat la început funcţia de viceprimar, respectiv în perioada 1996-2000, iar mai apoi, în perioada 2000-2004 acesta şi-a început activitatea la Primăria Călăraşi.
Domnul Tatu îşi susţine în continuare ideea cum că politica nu ar fi deloc uşoară. A fost criticat de foarte multe persoane de-a lungul timpului, dar acesta a luat totul ca pe o experienţă din care a avut multe de învăţat.””Politica din mediu rural este puţin mai diferită în comparaţie cu politica din mediul urban.”, a adăugat domnul Ionel Tatu
De asemenea acesta afirmă faptul că face parte dintr-o echipă destul de puternică:” Suntem o echipă pătrunzătoare, suntem toţi consilierii fermieri şi suntem foarte mândri că îl avem în frunte pe domnul primar Gabriel Oroianu”, actualul primar al comunei Vâlcelele, care a decis că a sosit momentul să se retragă.
Printre lucrurile care doreşte să le realizeze pe viitor domnul Ionel Tatu, asta în condiţia în care va fi ales primar, în urma alegerilor care vor avea loc în prima decadă a lunii iunie putem enumara: „Modernizarea străzii în comună Vâlcelele, Călăraşi”, prin programul (PNDL), „Extinderea sistemulului de alimentare cu apă, montare hidranţi, staţie de pompare în comună Vâlcelele, Călăraşi”, (PNDL), Extiderea sistemului de canalizare, realizare racorduri în comună Vâlcelele, Călăraşi”, dar de asemenea mai sunt şi altele pe care domnul Ionel Tatu ar dori să le facă pentru locuitorii comunei.tatu2
Legat de problemele legate de agricultură, domnul deputat Vasile Iliuta, vine în ajutor mereu, atunci când este cazul. Cei doi colaborează foarte bine în continuare şi se sprijină reciproc.
Ionel Tatu a declarat că va fi alături de cetăţenii comunei în fiecare moment când va fi nevoie, îi va sprijini şi îi va îndrumă pe viitor cât timp va ocupă această funcţie, vrea să dezvolte comună şi să realizeze cât mai multe lucruri frumoase pentru comună Vâlcelele, cât şi pentru locuitori.
Pe domnul Ionel Tatu îl vom găsi pe buletinele de vot la alegerile care vor avea loc pe 5 iunie.
Nelu Tatu este sufletul echipei de fotbal din localitate şi este nelipsit de la toate meciurile disputate de aceasta.
Cu sprijinul domnului Ionel Tatu şi al fermierilor de pe raza localităţii, cetăţenii comunei Vâlcelele se pot bucura de o bază sportivă modernă.
A încercat şi a reuşit să mobilizeze toţi susţinătorii echipei, să o însoţească în toate meciurile disputate atât în localitate cât şi în deplasare.
Din discuţiile cu oamenii am realizat că este foarte iubit în comună şi că aceştia doresc să conducă comunitatea în următorii 4 ani.
Ionel Tatu -” Avem în vedere concesionarea unei suprafeţe de teren celor care deţin minim 5 animale pentru a îi încuraja să dezvolteo mini afacere de familie. Pentru tinerii din localitate intenţionăm să oferim teren pentru construcţia de locuinţe, dar din păcate nu sunt prea mulţi solicitanţi.”
“Despre echipa de fotbal pot să vă spun că este una dintre marile mele realizări, în câţiva ani am reuşit să avem şanse de promovare în liga a IV-a.”
“Iluminatul în comună este realizat cu lămpi pe bază de led, toate străzile sunt pietruite şi avem alimentare cu apă în fiecare gospodărie.”

Elena Moise

3 comentarii

  1. Sa ne povestească domnul Tatu despre timpul în care poşta din sat a avut sediul în casa dansului iar nevasta acestuia era postarita. Sa ne spună că-ți bani din pensiile consătenilor a mâncat, cate nereguli au fost legate de plata facturilor…o perioada frumoasa, în care oamenii ieșeau la pensie dar vedeau banii abia începând cu a 3-4a pensie.
    Sa ne mai povestească și despre căti bani mănâncă de pe urma echipei de fotbal, cum nu plătește jucătorii, în schimb da de băut la cei ce urmează a-l vota.

    • Sa ne mai spuna d-l vice cum v-a gestiona problemele ac. comunitati el avand o condamnare cu suspendare de 6 luni de zile pentru evaziune fiscala?TOT PRIN EVAZIUNE ? Sa ne mai spuna d-l vice prin ce sertare zace dosarul penal pentru furaciunile de la POSTA ROMANA,gratie pilelor de la SPP?sANT MULTE DE SPUS dar macar sa raspunda la ac.intrebari!!!!

  2. In Dosarul penal nr.5919/202/2010 -hot.judecatoreasca definitive din 23/11/2010 -condamnare la 6 luni de inchisoare cu suspendare conf.art.81-82 din Codul penal.Un exemplu bun pentru un primar NU?Punem un LUP paznic la turma de oi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*