”Liber la mișcare!”- TNL Călărași

tnl1Duminică, 17 aprilie, de la ora 16.30, la scena din Parcul Dumbrava, cel mai mare și cel mai aglomerat parc din oraș, s-a dat ”Liber la mișcare!” de către TNL Călărași. Tinerii liberali, alături de seniorii partidului, dar și de călărășeni de toate vârstele au dat tonul distracției preț de două ore, în care s-a făcut aerobic, s-au desfășurat partide de tenis de picior, copiii au sărit în trambulină sau au desenat pe asfalt. TNL Călărași promite că nu se va opri aici, urmând ca și în weekendul care vine acțiunea să fie repetată, mai ales că a fost atât de bine primită de călărășeni.
tnl2
”Acțiunea „Liber la mișcare” ne ajută să ne autocultivăm intens rezistența fizică și psihică. Sunt de părere că valorile care înalță sportul la rang de cultură pot fi bine intelectual, moral și spiritual. Așa cum bine spune Salvador Dali, ” Sportul e rugăciunea trupului”. La acțiune au participat cetățeni călărășeni de toate vârstele, au jucat fotbal, li s-a alăturat și primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, au dansat, copiii au sărit pe trambulină și au desenat pe asfalt, acțiuni care le-a adus veselia și bunădispoziția călărășenilor. TNL Călărași pleacă de la premiza: Învingătorii se antrenează, învinșii plâng!” – Sandra Teodora Bratu, co-președinte TNL Municipiul Călărași.
”Ne bucurăm că acțiunea noastră a prins atât de bine în rândul călărășenilor și sperăm ca ea să devină o tradiție în municipiul Călărași, în Parcul Dumbrava, parc ce a devenit în ultimii ani un punct de reper, în urma investițiilor realizate. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape duminică și îi așteptăm la mișcare în aer liber și weekendul viitor!”

-Andrei Romilă, co-președinte TNL Municipiul Călărași

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*