RESPECTAŢI INDICAŢIILE POLIŢIŞTILOR RUTIERI

Poliţiştii rutieri recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, în condiţiile organizării de evenimente sportive pe drumurile publicesau a restricţiilor de circulaţie impuse.

Pe drumurile publice din judeţul Călăraşi va avea loc sâmbătă, 23 aprilie a.c., evenimentul sportiv „Cu bicicleta la mare” în cadrul căreia aproximativ 400 de biciclişti se vor deplasa pe traseul DN 3 (Fundulea – Lehliu-Gară) – DN 3A (Lehliu-Gară-Drajna) – DN 21 (Drajna – limita cu judeţul Ialomiţa), activitate care nu implică restricţii de circulaţie.
Recomandăm participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care monitorizează traficul pe traseul pe care este organizată activitatea sportivă, iar bicicliştilor să respecte regulile rutiere specifice!
Tot sâmbătă, pe raza comunei Fundeni, judeţul Călăraşi, este restricţionată circulaţia pe două trasee pe care este organizată o competiţie sportivă de biciclete, astfel încât participanţii la trafic sunt invitaţi să respecte restricţiile impuse.
Luni, 25 aprilie a.c., în intervalul 09,00-15,00, a fost avizată închiderea DN 21 de la km 105+500 până în satul Drajna (aproximativ 600 m) pentru efectuarea de lucrări de consolidare a infrastrucurii feroviare.
Circulaţia rutieră va fi deviată în acest interval orar prin comuna Dragalina, pe DN 3A şi DC 20, cu recomandarea către conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră instituită cu caracter temporar!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*