REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Poliţiştii de investigaţii criminale din Olteniţa au reţinut două persoane din comuna Mitreni, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma unui complex de activităţi de cercetare pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Olteniţa au dispus astăzi măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi din comuna Mitreni, care ar fi deposedat prin violenţă o persoană de bani şi bijuterii.

În fapt, în noaptea de 10/11 aprilie 2016, aceştia ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă de pe raza localităţii Valea Roşie, judeţul Călăraşi, unde ar fi lovit pe proprietar şi i-au sustras o geantă în care se aflau bani, bijuterii şi telefoane mobile.

Investigaţiile demarate de îndată de poliţişti au condus la identificarea, la scurt timp, a persoanelor bănuite de comiterea faptei, S. Cristian, de 26 ani, şi S. Robert, de 17 ani, ambii din comuna Mitreni, care s-au sustras cercetărilor.

În timpul unei acţiuni desfăşurate la data de 21 aprilie 2016, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş – Severin, cei doi bărbaţi au fost prinşi pe raza localităţii Herculane, fiind conduşi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa.

În continuarea probatoriului administrat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentate Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*