Primarul PSD ,Gheorghiţă Cartușanu-suporter al mişcării!

Primarul PSD ,Gheorghiţă Cartușanu-suporter al mişcării!

   Sâmbătă, 23 aprilie 2016, localitatea Fundeni a găzduit primul concurs de ciclism feminin din România destinat doamnelor şi domnişoarelor – Road Grand Pink, ediţia cu numărul 2, concurs susținut de Primăria Fundeni.
Concursul s-a desfășurat între orele 11:00-17:00.
Au fost prezente în concurs în jur de 400 de fete.Startul s-a dat din faţa școlii Fundeni, strada Fizicienilor.DSCN0491

Probele concursului Road Grand PINK s-a desfășurat pe un circuit de  4 km (categoria Easy Ride și Long Ride)- traseu lung și o tură de 2 km (categoria Copii-Fete și Perechi), traseu scurt, fără diferență semnificativă de nivel. Traseul a fost unul prietenos, cu asfalt excelent pentru rulaj.

Pe durata concursului circulația auto a fost oprită, iar accesul către zona traseului a fost blocată de către echipajele Poliţiei Rutiere, voluntari şi reprezentanţi ai companiei de pază şi securitate parteneră.

Traseul a fost securizat cu garduri despărțitoare în zonele cu rulaj, pe ambele sensuri de mers. Au fost prezente câteva viraje de 90 grade, însă acestea au fost semnalizate din timp cu ajutorul semnelor pe asfalt dar şi cu ajutorul voluntarilor.

DSCN0487Pentru categoria Easy Ride  au fost 8 ture x 4 km, cursa fiind oprită după ce primele 3 concurente au ajuns la finish. Astfel, celelalte concurente au fost oprite în zona de start finish, indiferent de numărul de ture parcurse.

Pentru categoria Long Ride, amatoare, Elite si U23 s-au parcurs oricât de multe ture într-o ora + 1 tur. Ultimul tur a fost anunțat de către organizatori, în zona start/finish, cu ajutorul unui clopot.

De asemenea a fost prezent un punct de alimentare, amplasat în zona de start/finish a traseului.

Concurentele au avut la dispoziție transport GRATUIT ( + bicicletă ) către traseul concursului si înapoi, dupa concurs. 

Evenimentul a fost unul foarte deosebit,iar primarul Gheorghiţă Cartușanu a oferit ca recompensă pentru concurenţii câştigători diferite surprize printre care şi 10 bicicle. Miza fost una destul de mare.DSCN0533

Premiul I la categoria copii D1+C (7-10 ani) a fost câştigat de Albu Andreea,la categoria A+B( 11-14 ani) câştigătoarea a fost Iordache Andreea Diana. La cadete(15-16 ani)-Ionescu Andreea.Perechi 5-9 ani,Gheorge Ana Elena şi perechi 10-13 ani, Avrămescu Ilinca.

La categoria Easy Ride premiul I a fost câştigat de următoarele:18-24 ani,Funduc Iulia;25-30 ani, Vulpe Alexandra;31-35 ani, Dalvaru Cecilia;36-40 ani, Ghilţ Roxana Maria;40+, Calman Dobre Ana Maria.

Manac Antonela a fost câştigătoarea categoriei Avansate Elite+U23, iar Serachitopol Monica câştigătoarea categoriei Amatoare.

Bicicleta de oraş Rovelo a fost câştigată cu ajutorul tombolei de numărul extras de primarul Gheorgită Cartușanu, numărul 46. Tot la tombola s-au oferit şi tricouri Bellotto,tricouri Skirtbike,dar şi şepci Turific.DSCN0572

S-au acordat premii special şi pentru participantele pe City Bike, Mountain Bike şi Pliabila.

Momentul a fost unul inedit şi plin de emoţii. Motivul principal fiind promovarea unui stil de viaţă sănătos şi creşterea segmentului de ciclism din România.

Concurentele speră ca pe viitor să mai asiste la astfel de concursuri. Experiența de astazi a fost una benefică pentru toate participantele.

Domnul Gheorgiță Cartușanu a fost alaturi de concurente pe tot parcursul concursului. Le-a motivat și încurajat,s-a implicat și a reușit să realizeze cu succes a doua editie a concursului Road Grand Pink.

ELENA MOISE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*