Marian Dinulescu : „Surpriza o va produce Nicu Dragu ! ”

Candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean,în prezent vicepreședinte, Marian Dinulescu, a declarat în cadrul conferinței de presă din data de 27 aprilie părerea lui în raport cu alegerile locale care vor avea loc pe data de 5 iunie 2016.

PNL (Partidul Național Liberal) va ocupa primul loc.Pe al doilea loc se va afla PSD-ul (Partidul Social Democrat) , iar pe al treilea loc se va situa UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României) . Surpriza care se va produce va fi Nicolae Dragu, fostul primar, care și-a depus candidatura pentru un nou mandat în cursul zilei de luni. ” a conchis vicepreședintele Marian Dinulescu.

La conferință a fost și deputatul Vasile Iliuță, care a mărturisit faptul că va rămâne în continuare la Camera Deputaților.DSCN0634

Vasile Iliuță a ținut să înceapă conferința cu un prim mesaj: ” Am depus listele, vom intra în competiție cu celelalte partide. Suntem o echipă! Muncim în echipă! ”

Întrebat de ce nu se află pe listă Raducu George Filipescu, candidatul pentru funcția de președinte a Consiliului Judeţean, Marian Dinulescu, a precizat: „Mă abţin! Nu știu nimic. Doar putem specula. ”

Marian Dinulescu: „ Vom scoate 18 consilieri judeţeni! Suntem un județ câştigător al PNL-ului. ”

PSD-ul are 15 primarii. Noi avem toate localităţile mari” , a mai declarat acesta.

În lista candidaților la Consiliul Județean nu s-au regăsit câteva nume vechi. De aceea Marian Dinulescu a venit și cu câteva explicații. „ Emil Mușat tinde la anumite funcții care în momentul de față sunt incompatibile cu funcția de consilier județean, iar Emanoil Aron nu a putut candida din cauza declarației de avere. ”

Deputatul Vasile Iliuță: Dan Ştefan Motreanu nu va pleca în alt județ.Este iubit și respectat.Formam o echipă puternică. Rămâne să stabilim mai multe în cursul zilei de vineri. ”

Vicepreședintele Marian Dinulescu a mai adresat câteva cuvinte . „ Cine s-a vândut, a pierdut primăria. Noi nu furăm de la nimeni. Noi i-am întors pe drumul cel drept. ”

Laurențiu Bănescu nu a mai dorit să intre în competiție pentru Lehliu Gară! ” , a mărturisit candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Marian Dinulescu.

Dacă vor pierde alegerile, și lucrurile nu vor ieși aşa cum și-au propus aceștia au declarat faptul că nu poate preciza la momentul actual dacă va face alianță cu unul din celălalte partide, însă au dat de înțeles că au câteva variante de rezervă pe care nu ni le-a putut comunica.

În ultima etapă s-au discutat și câteva aspecte cu privire la majorarea prețului apei furnizate de SC ECOAQUA SĂ, iar domnul deputat Vasile Iliută a subliniat următoarele aspecte : „Dacă nu vom marii capitalul social al SC ECOAQUA SĂ, vom avea probleme.Călărași, Lehliu, Urziceni, Fundulea și Budești au aprobat cererea.Oltenița a anunțat faptul că nu va aproba.Dacă nu păstrăm regia curată,vom avea probleme.

Să nu o duci în datorii azi, ca apoi mâine să nu mai poți face nimic!”, a încheiat Vasile Iliuță.

Elena Moise

3 comentarii

  1. la cei 70 de ani pe care ii are Nicolae Dragu…aspira la un nou mandat…hai sa fim seriosi…oare am uitat de tiganiile lui Dragu, de peticeala de prin oras de modul in care a facut praf strda Caragiale si Varianta Nord…Ce mari realizari a avut: niste statui pe care se caca porumbeii…si banii cu nemiluita dati la biserici…sau poate crede nene Dragu ca am uitat de jaful de la clubul de fotbal Dunarea…cu Sorici et. comp!

    • si pe Rahova …a facut-o praf si cu General Concrete Cernavoda…cati bani …si-a pus marmura pe casa…sa-si vada de pensie linistit ca altfel asta sigur ajunge in parnaie la batranete…sigur se vor deschide multe dosare…are la bube…oooo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*