„ …dincolo? ”

Am primit vestea că vineri, 13 mai, începând cu ora 19, în sala „Barbu Stirbei”, se organizează un eveniment umanitar. Spectacolul „…dincolo?” va fi susținut de Trupa TREPTE, sub coordonarea domnului Ștefan Nițu. Spectacolul este cu totul special, am mai scris despre el, însă evenimentul va avea sens în primul rând datorită prezenței dumneavoastră. Așa că, dacă citiți această invitație, sunteți invitați nu doar să participați, dar să și dați mai departe mesajul, astfel încât toți cei care doresc să susțină cauza tânărului Ştefan Costinel Mugea, să poată ajunge. O donație de 20 de lei va transforma prezența fiecăruia într-un ajutor concret pentru Ștefan Costinel.13064760_956206411114313_3716529224457309344_o

Cred că fiecare dintre noi are ceva bun de oferit și consider că acțiunile de solidaritate sunt o datorie morală a fiecăruia.
Cred în puterea exemplului personal și în gesturi de bunăvoință,și de aceea sunt convinsă că vă veți alătura în număr cât mai mare în sprijinirea cauzei unui tânăr achiziționând un bilet la piesa de teatru susținută de TRUPA TREPTE.
Împreună putem schimba o viață și susține talentul acestor tineri minunați!!

 

 

Dumitrel Toma

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*