Deputatul Vasile Iliuță:Suntem pregătiți să intram în campania electorală! Suntem pregătiți să câștigăm!

Deputatul Vasile Iliuță:Suntem pregătiți să intram în campania electorală! Suntem pregătiți să câștigăm!

   „Suntem pregătiți să câștigăm Primăria Municipiului Călărași! Suntem pregatiți să câștigăm și alte 40 de primării. Credem în Daniel Ștefan Drăgulin, în PNL, credem în competiție! În funcție de implicare, rezultatul va decide soarta și la Consiliului Județean. ” ,- este mesajul transmis de deputatul Vasile Iliuță, miercuri, 4 mai în cadrul ultimei conferinței de presa PNL, înainte de campanie.

    Vasile Iliuță este de părere că examenul la 4 ani a venit, un examen pe care trebuie să îl dea cu toții, perioada în care tragem linie și întocmim bilanțul, o perioada în care de mâine va începe o nouă campanie electorală pentru Daniel Ștefan Drăgulin, pentru Marian Dinulescu, pentru Vasile Iliuță, dar și pentru ceilalți membri ai Partidului Național Liberal.DSCN0746

    „ Cred în forța PNL-ului, cred în câștigarea județului! A venit momentul să ne uităm în trecut. Suntem o nouă echipă, care ne reformăm. Avem soluții, avem proiecte! De maine putem veni cu variante, cu propuneri, cu proiecte viabile. Noi trebuie să ne uităm ce este de făcut pentru mâine. Avem o varietate de oportunități. Viziunea o putem creea împreună! Putem aduce în viitor investitori în Municipiul Călărași. ” , a consemnat deputatul Vasile Iliuță

    Vasile Iliuță: Vom câștiga garantat! Examenul la 4 ani a venit! Examenul cu minusuri și plusuri!

     S-a adus în discuție și o problema cu un grad de importanță foarte mare, cu care se confruntă la momentul actual judetul Călărași, o problema legată de migrarea tinerilor spre noi locuri, spre noi oportunități, fie ele în alte orașe sau alte țări. Si… cine este vinovat?

    Deputatul Vasile Iliuță ne-a oferit în ”secunda doi ” o explicație cât se poate de corectă.

    „ Cererea de locuri de muncă este mai mare în raport cu oferta. Nu avem investitori majori care să atragă forță de muncă, salariile nu s-au dezvoltat. O singura excepție fiind în agricultură. Toți tinerii fug la București, poate și din cauza faptului că suntem poziționați așa de aproape. ”

    Iar pentru viitor acesta a găsit o soluție.

    „ Proiectele pe care le propunem vizează 10-12 ani, privesc investițiile. Acești noi investitori ne vor aduce taxe și impozite locale. Cetățenii Municipiului Călărași cât și a celelorlalte localități o vor duce mai bine.

    Deputatul Vasile Iliuță împreună cu primarul Municipiului Călărași Daniel Ștefan Drăgulin au mai precizat încă un aspect important pentru PNL. „ Pozițiile ocupate de noi pe listele de candidați dau greutate și valoare candidaților PNL. Avem posibilitatea să promovăm partidul, nu numai în Călărași, ci și în județ. ”

Elena Moise

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*