Georgian Adrian Peanciu: „ Candidez pentru generația mea! ”

Bună ziua! Daţi-mi voie să mă prezint!

    Numele meu este Peanciu Georgian – Adrian şi candidez pentru funcţia de primar al Municipiului Călăraşi. FIA_0241

    Am 36 de ani şi sunt cel mai tânăr candidat la această funcţie.

Candidez pentru generaţia mea, pentru tineri, pentru viitorul lor, aici, acasă, în Călăraşi… lângă familie şi lângă cei dragi.

Zilnic observ şi nu cred să fiu singurul, cum tinerii, pentru un trăi mai bun, aleg să urmeze drumul străinătăţii, printre străini, departe de casă şi de cei dragi.

Încă din timpul facultăţii auzeam vorba: Călăraşi… Oraş de pensionari, iar această vorbă, fie că ne place sau nu, începe să prindă din ce în ce mai mult contur sub actuala conducere a oraşului nostru.

De 4 ani Călăraşiul este condus de primarul și viceprimarii în funcție. Dacă vă place ce-au făcut aceşti indivizi din oraşul nostru, puteţi să-i susţineţi în continuare.

3

 

      Ne pleacă tinerii, ne pleacă copiii, ne pleacă forţa de muncă,

ne pleacă viitorul.

    Tinerii sunt forţa, puterea şi viitorul unei comunităţi şi toţi suntem conştienţi de acest lucru, dar nu facem nimic să schimbăm asta.

    Degeaba vom avea parcuri îngrijite, dacă nu va mai fi nimeni să se plimbe prin ele.

Degeaba vom avea străzi asfaltate şi iluminate, dacă nu va mai fi nimeni să circule pe ele.

Degeaba vor mai fi câini vagabonzi pe străzi, dacă nu vor mai avea la cine să latre.

    A venit momentul să spunem stop şi să producem schimbarea, schimbare pe care noi, tinerii, o putem face, la fel cum tot tinerii, au mai facut-o, înaintea noastră.

    Am alături de mine o echipa formată numai din tineri, tineri cu atitudine, cu personalitate, cu o altfel de gândire, cu o altfel de viziune.

    Probabil unii vor spune că suntem prea tineri, că nu avem experienţă, dar vedem zilnic cum este condus şi gospodărit oraşul nostru de aceşti 3D cu experienţă, care mai vor încă 4 ani, să ne copleşească cu experienţa lor. În orice societate privată sau de stat, când experienţa îmbătrâneşte la locul de muncă şi nu mai dă randament, este înlocuită cu forţe proaspete.

    Această forţă suntem noi, tinerii şi împreună vom da un refresh, experienţei îmbătrânite din administraţia locală şi judeţeană, şi vom face asta cu gândul la generaţia noastră şi la generaţiile care vin din urmă, pentru a le asigura tuturor, un loc de muncă şi un trăi mai bun, aici, acasă, la Călăraşi… lângă familie şi lângă cei dragi.

     Va mulţumesc anticipat pentru susţinere şi vă aştept pe 6 iunie… la Primărie.

1 comentariu

  1. Un bataus care rupea Intimu, anturaj dubios de cand il stiu, e deajuns sa-l prindeti dupa ce a tras ceva ca i se vede pe ochi :)) Cineva sa-i ia probele de sange, ca heroina nu iese din sange decat dupa luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*