Vreau să fac o campanie curată, cinstită, cum am făcut și în 2012!

   Daniel Ștefan Drăgulin: Vreau să fac o campanie curată, cinstită, cum am făcut și în 2012!

    Miercuri, 4 mai, a avut loc conferința de presă a PNL-ului, unde au fost prezenți cei mai importanți membri ai Partidului Național Liberal, respectiv: actualul primar și în același timp candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin; candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în prezent vicepreședinte, Marian Dinulescu și deputatul Vasile Iliuță.

    Primele cuvinte au fost adresate de primarul Daniel Ștefan Drăgulin care și-a început discursul cu un mesaj pentru noi toți, pentru cetățenii acestui oraș.DSCN0746

    „ Aceasta este ultima conferință înainte de campanie. Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru încrederea acordată la votul din iunie 2012. Îi las pe aceștia să analizeze ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani în raport cu anii anteriori. ”

    De asemenea candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Călărași a mulțumit în același timp și presei călărășene pentru obiectivitatea de care a dat dovadă în acești ani, cu bune, cu rele: „ Presa este obiectivă! ”

    Daniel Ștefan Drăgulin a mai transmis cetățenilor încă un mesaj important, care este și rapunsul la multe întrebări pe care le au locuitorii Municipiului Călărași.

   „ În ultima perioadă în Călărași s-a desfășurat un proiect foarte important, un proiect care ne aduce ca și municipiu în categoria orașelor moderne. Acest proiect este în beneficiul Călărașiului! Îmi cer scuze pentru disconfort, pentru gropile care s-au produs, pentru terenurile afectate. Vor fi solutii! ”

   „ Pavelele care au fost puse înainte, nu au avut termen de garanție. Noi nu facem lucrări de mântuială, facem lucrări care să reziste! ” , a mai declarat actualul primar Daniel Ștefan Drăgulin.

    Candidatul PNL, pentru funcția de primar al Municipiului Călărași a subliniat faptul că, pe viitor se vor implementa proiecte care vor îndeplini aceste lucruri, dar și proiecte care țin de atragerea noilor investitori.

    În prezent primăria are proiecte pentru strada București, pentru strada Grivița, dar și alte străzi din cartierul Mircea Vodă și cartierul Măgureni, proiecte care țin de asfaltarea strazilor și amenajarea trotuarelor.

    Daniel Ștefan Drăgulin: „ Ieri, 3 mai, am semnat un contract de împrumut de 6 milioane de euro, bani care vor fi investiți în infrastructura rutieră și pietonală. ”

    Hotărât și cu o stimă de sine foarte ridicată, care reprezintă un atu pentru primarul Municipiului Călărași, (spunem noi), a mai mărturisit: „ Mandatul meu se va termina când se va valida mandatul noului primar, care sper că tot eu voi fi . Până atunci primarul nu trebuie să stea deoparte! ”

    Deranjat de vorbele grele aduse la adresa acestuia, de metodele neortodoxe alese de contracandidați, de conturile false și de acuzațiile nefondate, primarul Municipiului Călărași a adaugat încă un mesaj: „ Nu îmi vine să cred că am ajuns în 2016 să recurgem la astfel de metode. Acest lucru demonstrează caracterul slab pe care îl au unii. I-am invitat pe toți să avem un dialog, dar m-au refuzat. Sunt dezamagit! ”

    „ Sunt multe de spus! Am oferit din partea mea, diplomație. Mîrșovia nu își are rostul. Nu vreau sa intru în amănunte. Mi se pare depășit! ” , a mai spus Daniel Ștefan Drăgulin.

   „ Vreau să vă asigur că nu imi este rusine. Pe alocuri se putea mai bine, dar vom analiza toate acestea în campanie. ”

       Elena Moise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*