9 ÎNTREBĂRI PENTRU 9 PRIMARI

  Rep. : 1. Cine sunteți dumneavoastră domnule Ionuț Dumitrașcu?ID

  I.D. : Sunt Ionuț Dumitrașcu, am 37 ani, sunt silvicultor. Pot să spun că împreună cu familia mea am o mică afacere în domeniul agricol și pescuitului. Ne gospodărim și trăim din această mică afacere.
Sunt un contribuabil, plătesc taxe și impozite statului român și administrației publice locale.

   Îmi doresc ca administrația locală, să ne trateze cu respect, pe noi, pe toți călărășenii. Să ne trateze cu respect pentru că ,de pe urma muncii noastre își iau salariu atât politicienii și funcționarii.

  Rep. : 2.De ce candidați la funcția de primar al municipiului Călărași?

  I.D. : Așa cum v-am spus sunt un plătitor de impozite. Vreau ca banii mei și ai celorlalți cetățeni să fie bine gestionați. Vreau ca din banii noștri să se facă ceva pentru a ne îmbunătății condiția de viata.
Din păcate până acum, din banii noștri, au crescut afacerile politicienilor, ale familiilor și ale prietenilor acestora.
Candidez pentru că vreau să schimb această nedreptate.

  Rep. : 3.Care credeți că este cea mai mare realizare a administrației actuale?

  I.D. : Este de apreciat că s-a început să se mai amenajeze câteva locuri de parcare. De asemenea este apreciabil că au refăcut parcul Dumbrava. Însă este puțin. Prea puțin pentru 4 ani și pentru câți bani s-au tocat.

  Rep. : 4.Care credeți că este cea mai mare nerealizare a administrației actuale?

  I.D. : Celebrul proiect CL 08. Acesta este cea mai mare nerealizare. Am avut tot timpul impresia că s-a lucrat haotic și neprofesionist. Am văzut și cine erau managerii firmelor care s-au ocupat de lucrări. Mi-e frică să mă gândesc că același haos este și în pământ. Mi-e groază de faptul că peste mai puțin de un an s-ar putea să apară defecțiuni la conductele îngropate.

  Rep. : 5. Care credeți că este principalul proiect al dumneavoastră?

  I.D. : Este greu de spus. Sunt atâtea de făcut….. Dar aș paria pe fluidizarea circulației rutiere, pe creșterea siguranței cetățeanului ,și pe îmbunătățirea comunicării cu călărășenii.

Rep. : 6. Considerați că DNA are ce căuta la Primăria Călărași?

  I.D. : DNA nu este bau-bau!
Înainte să răspund, aș vrea mai întâi să cunosc rezultatul unui audit în ceea ce privește schimbarea iluminatului public și al modului de cheltuire a banilor în unele școli călărășene.

  Rep. : 7. Ce transmiteți călărașeniilor dacă veți fi ales primar?

  I. D. : Încredere! Să fie convinși că vor avea în mine un primar, care știe să îi asculte, care poate să înțeleagă și care vrea să îi ajute.

  Rep. : 8. Ce transmiteți călărașeniilor dacă nu veți fi ales primar?

  I.D. : Fiecare localitate își merită conducătorii. Dacă nu mă vor alege, înseamnă că îi merită pe cei pe care îi vor alege.

  Rep. : 9. De ce v-ar vota călărașenii?

  I.D. : Deoarece cunosc problemele cu care se confruntă călărășeanul de rând dar și mediul de afaceri local.
Deoarece nu sunt infectat cu virusul corupției.
Deoarece am proiecte care conțin soluții pentru nevoile și problemele călărășenilor.
Deoarece voi fi un primar pentru călărașeni, nu pentru politicieni!

Elena Moise

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*