Candidatul la Primăria Municipiului Călărași, Elena Nicolache face risipă pe bani publici!

  În timp ce declară că este o susținătoare a economiei călărașene, Elena Nicolache tipărește afișele electorale la tipografia S.C. ROTATIP S.R.L. 13235797_1077023749040437_345431269_ndin Slobozia, tipografie care are un singur angajat și care conform unor surse credibile practică prețuri mai mari decât alte tipografii.

  Dacă ceilalți 8 candidați la funcția de primar al municipiului Călărași au tipărit: Daniel Stefan Drăgulin-500 afișe; Dulce Marius Grigore- 1000 afișe; Georgian Adrian Peanciu- 150 afise; Aurel Peicu- 100 afișe; Ionuț Dumitrașcu- 500 afișe; Nicolae Dragu- 500 afișe; Maria Dragomir- 300 afișe, la un calcul simplu constatăm că Elena Nicolache a tipărit mai multe afișe decât toți la un loc, respectiv 5000 de exemplare.

sss

   Conform noii legi electorale, cheltuielile candidaților care depășesc pragul electoral, vor fi decontate de către statul român.

  Trebuie specificat faptul că legea permite fiecărui candidat să aplice un singur afiș pe panoul electoral, fiind aprobate doar 36 de locuri de afișaj.

  Mai mult legea este restrictivă și cu afișajul în alte locuri, acestea fiind interzise, excepție făcând locuințele particulare unde proprietarul trebuie să își dea acordul scris.

  Până în acest moment, Elena Nicolache nu a raportat niciun incident cu privire la ruperea afișelor sale.

  Nici reprezentantul primăriei nu a confirmat ruperea acestor afișe.

Leonida Jecu

3 comentarii

  1. Se pare că Elena Nicolache a deranjat MAFIA din Călărași! Vă este teamă de o doamnă care NU a bătut palma cu voi?!!! ??

  2. Mai rămâne să aflăm că”săracii” domnii „D” NU si-au plătit afisele ptr că le-au primit cadou! Chiar atât de prosti ne credeti?

  3. Mă asteptam ca niste ziaristi competenti să se ocupe de programele candidatilor; voi însă faceti ce stiti: turnătorie ordinară si atât…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*