Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţişti

  În seara de 21 mai 2016, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, au depistat pe strada Griviţa, din municipiul Călăraşi, pe L. Tudor, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool în aerul expirat.politie-alcool

  Poliţiştii l-au condus pe bărbat la Spitalul Judeţean Călăraşi unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa, au prins în dimineaţa de 22 mai 2016, pe P. Niculae, de 43 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul 22 Decembrie, sub influenţa alcoolului.

  Fiind testat cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de poliţişti la Spitalul Municipal Olteniţa unde i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.

  În ziua de 22 mai 2016, agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi, au depistat pe raza comunei Jegălia, judeţul Călăraşi, pe N. Liviu, de 24 ani, din comuna Borcea, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa, au identificat, în seara 22 mai 2016, pe P. Ionuţ, de 37 ani, din comuna Ulmeni, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere, un tractor neînmatriculat.

  În toate cazurile poliţiştii au demarat cercetări pentru săvârşirea de infraţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Evenimente rutiere

  În ziua de 22 mai 2016, pe raza comunei Luica, judeţul Călăraşi, B. Marian, de 16 ani, din municipiul Sighetul Marmaţiei, judeţul Maramureş, în timp ce conducea o bicicletă pe trotuar a ieşit pe strada Sârbi fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de T. Loredana, de 20 ani, din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, care după producerea accidentului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

  Din accidentului a rezultat vătămarea corporală a băiatului.

  Poliţiştii au întocmit dosar penal, conducătorului auto, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

  B. Zaharia, 62 ani, din municipiul Călăraşi, în ziua de 22 mai 2016, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Portului, din municipiul Călăraşi, la intersecţia cu strada Independenţei nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de N. Claudia, 48 ani, din localitate, intrând în coliziune cu aceasta.

  Din accident a rezultat rănirea uşoară a femeii. Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*