Mandat de arestare preventivă pus în executare de poliţişti

  Poliţiştii au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Călăraşi, pe numele unui bărbat din oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi.

   În ziua de 23 mai 2016, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au pus în executare un mandat de arestare preventivă, condamner-01emis de Tribunalul Călăraşi, pe numele lui G. Florin, de 23 ani, din oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi, pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

  Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

  Prinşi de poliţişti, fără permis

  În seara de 23 mai 2016, doi bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti conducând fără permis, pe raza judeţului Călăraşi.

  Poliţiştii au prins pe raza localităţilor Lehliu Gară şi Roseţi, pe doi bărbaţi, în vârstă de 22 şi 39 ani, din comuna Roseţi, respectiv Bucureşti, care conduceau pe drumurile publice autovehicule fără a poseda permis.

  Celor doi bărbaţi poliţiştii le-au întocmit dosare penale pentru săvărşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

  Alcoolul şi viteza l-au condus în gard

  În seara de 23 mai 2016, D. Denis, de 16 ani, din comuna Grădiştea, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Grădiştea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, şi a intrat în coliziune cu un gard şi un stâlp.

  Din accident nu au rezultat victime, iar verificările efectuate de poliţişti au stabilit că băiatul nu este posesor de permis de conducere.

  Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Călăraşi unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

  ATENŢIE, VITEZA UCIDE!jaguar-xj-2012-sport-and-speed-pack-widescreen-01

  Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor!

  Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

   Acţiunile în trafic vor fi continuate de poliţişti, pentru salvarea de vieţi omeneşti, prin identificarea şi tragerea la răspundere a celor care nesocotesc riscurile şi conduc autovehicule fără a fi posesori de permise de conducere sau după ce au consumat alcool!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*