9 întrebări pentru 9 primari

  Rep. : 1. Cine sunteți dumneavoastră doamna Maria Dragomir?

  M.D. : Sunt Maria Dragomir. Am 58 de ani, dar nu mă consider o persoană în vârstă. Consider că aceasta este vârsta necesară pentru a gospodări un oraș și de a face din Călărași un oraș european. Sunt de profesie inginer agronom, dar și jurist. IMG_6528

  Rep. : 2. De ce candidați la funcția de primar?

  M.D. : Am luat cu greu această decizie de a candida pentru funcția de primar al municipiului Călărași. Am ajuns la concluzia că este nevoie de ochiul și mâna unei femei puternice pentru a schimba totul în Călărași. Consider că și călărășenii merită o viață decentă, europeană. Sunt conștientă că este foarte greu să repar greșelile făcute de foștii edili ai municipiului Călărași.

  Rep. : 3. Care credeți că este cea mai mare realizare a administrației actuale?

  M.D. : Eu ca cetățean și ca locuitor al municipiului Călărași nu am observat până acum o mare realizare a administrației publice locale. Poate după venirea mea la primărie, ca și primar al municipiului Călărași, cu siguranță veți observa o mare schimbare.

  Rep. : 4. Care credeți că este cea mai mare nerealizare a administrației actuale?

  M.D. : Cea mai mare nerealizare pe care eu o văd este infrastructura stradală și pietonală. De asemenea curățenia și igienizarea orașului lasă de dorit. Pot spune că mă simt ca într-un oraș părăsit.

  Rep. : 5. Care credeți că este principalul proiect al dumneavoastră?

  M.D. : Principalul proiect îl consituie reabilitarea și modernizarea cu profesionalism a străzilor și a trotuarelor. Toate sunt prioritare pentru mine, însă acesta este cel mai important lucru de care acum Călărașiul are nevoie.

  Rep. : 6. Considerați că DNA are ce căuta la Primăria Călărași?

  M.D. : Nu știu, nu cunosc amănunte scrise. Nu cunosc date concrete. Nu îmi place să mă lamentez în vorbe goale. Nu vorbesc de vocea străzii, nu cunosc o situație concretă. Nu pot să vorbesc fără să fi văzut cu ochii mei asta. Nu mă caracterizează.

  Rep. : 7. Ce transmiteți călărașenilor, în cazul în care veți fi ales primar?

  M.D. : În primul rând le voi mulțumi tuturor. Atât celor care m-au votat, cât și celorlalți. Îi voi asigura că voi fi un primar al tuturor și să aibe încredere totală în puterea mea fizică și intelectuală. Cum este și sloganul meu: „ Vin la primărie, cu aceiași modestie, dar la fel de implicată! ”

  Voi face o administrație unde va prima respectul, ordinea și profesionalismul.

  Rep. : 8. Ce transmiteți călărășeniilor, în cazul în care nu veți fi ales primar?

  M.D. : Chiar dacă nu mă vor vota, le voi mulțumi și le doresc o viață liniștită, în gropi și în mizerie.

  Rep. : 9. De ce v-ar vota călărășenii?

  M.D. : Pentru că nu se vor înșela în privința mea. Mă recomandă ceea ce am făcut pentru mine și le pot demonstra că pot face asta și pentru orașul acesta. Nu mă împac cu minciuna, hoția și prostia.

  Elena Moise

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*