Ioan V. Ganea îl susține pe Ionel Tatu pentru funcția de primar al comunei Vâlcelele!

 „ Ionel Tatu este un om corect, care vrea să se dezvolte. Are o viziune bogată, iar tot ceea ce va face va fi în slujba comunității pe care o reprezintă.  Am o relație de prietenie cu mai mulți oameni din zona Călărași și vreau să o păstrez o perioadă foarte lungă de acum încolo. ”DSCN9600

  În data de 30 mai 2016, antrenorul echipei de fotbal FC. Voluntari a fost alături de candidatul PNL, Ionel Tatu, susținându-l pentru ocuparea funcției de primar.

  Ionel Tatu este pregătit mai mult ca oricând să fie în fruntea localității Vâlcelele. Acesta a fost numit viceprimar în ianuarie 2014, iar de atunci s-a implicat activ în toate acțiunile și proiectele , care au dus la dezvoltarea comunei Vâlcelele. Mai mult de atât, Ionel Tatu s-a descurcat foarte bine și la capitolul sportiv. Ionel Tatu a reușit în foarte scurt timp să readucă pe harta fotbalului județean o echipă cu tradiție, Spicul Vâlcelele, fosta Steaua Floroaica.

  Ionel Tatu, candidează pentru funcția de primar al localității Vâlcelele, deoarece vrea să ducă la bun sfârșit toate proiectele începute în această comună, dar și să realizeze alte obiective necesare pentru locuitorii din Vâlcelele.

  „ De când am intrat în politică mi-am dorit să devin primarul comunei în care m-am născut și am crescut. Am acumulat o experiență de peste 20 ani în administrație publică, în calitate de președinte al Clubului de fotbal Dunărea Călărași, consilier local, inspector la Primăria Călărași, dar și viceprimar. După toți acești ani, mă simt în sfârșit pregătit pentru a face față provocării de a fi primar. Obiectivul central pentru perioada mandatului 2016-2020 îl constituie îmbunătățire condițiilor de viață ale locuitorilor comunei Vâlcelele. Cu fonduri europene, guvernamentale și locale voi demara proiecte care vor conduce la dezvoltarea comunei noastre. Sunt foarte încrezător în abilitatea mea de a coordona activitatea Primăriei Vâlcelelele și vă cer și dumneavoastră să aveți încredere în mine. Împreună vom dezvolta localitatea și ne vom face o viață mai bună. ”DSCN9578

  O parte dintre obiectivele pe care Ionel Tatu își propune să le realizeze în mandatul 2016-2020 sunt:

  1. Asfaltare 4,8 km de străzi/ drumuri comunale;

  2. Înființare drum de exploatație agricolă;

  3. Pietruire drumuri/ străzi în satele Vâlcelele și Floroiaca;

  4. Contruire stație de captare și distribuție apă potabilă;

  5. Extindere/ racorduri canalizare;

  6. Construire sală de educație fizică- Școala Gimnazială „ Florența Albu” ;

  7. Reabilitarea Căminului Cultural Vâlcelele;

  8. Reabilitarea bisericii din satul Floroaica;

  9. Reabilitarea parcului Floroaica;

  În această competiție electorală, Ionel Tatu este susținut și de deputatul Vasile Iliuță, Gabriel Oroianu, actualul primar al comunei, inginer Alexandru Iancu (administrator firmă), Ion Mihuț (fermier), dar și de Costel Moldoveanu (fermier).

13334561_1101241253268879_583500456_o(1)

  Deputatul Vasile Iliuță afirmă: „ Județul Călărași are în acest moment nevoie de oameni vizionari. Ionel Tatu este un om care vrea să muncească pentru comuna Vâlcelele. Acesta a demonstrat că are experiență în administrația publică și a venit întodeauna în sprijinul comunității. Îl susțin pe Ionel Tatu pentru funcția de primar al acestei comune și îl voi sprijini în realizarea obiectivelor pe care vrea să le realizeze în scopul modernizării localității Vâlcelele. ”

Elena Moise

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*