Victor Ponta în vizită la Călărași de Ziua Internațională a Copilului

  După vizita cunoscutei cântărețe de muzică populară, Ionela Prodan, pe 1 iunie 2016 a fost rândul lui Victor Ponta să viziteze orașul de pe malul brațului Borcea. De această dată PSD-iștii călărășeni nu au mai riscat să viziteze piața Orizont unde au fost ridicularizați de unii cetățeni ai municipiului Călărași. Aceștia și-au invitat liderul la sediul central al partidului situat vis-a-vis de prefectură.

  Ambele cladiri au multe lucruri în comun: sunt conduse de PSD-iști și sunt la fel de derăpănate.

  În întâmpinarea fostului prim-ministru au venit în jur de o sută de persoane (mai puține decât au fost în tribuna oficială la meciul Dunărea Călărași- UTA Arad) .

DSCN9775

  După o scurtă baie de mulțime, Victor Ponta a adresat cuvinte de îmbărbătare membrilor prezenți pe platoul din fața sediului, după care s-a îndreptat spre sala de ședințe unde a susținut o scurtă conferință de presă. Am participat la această conferință de presă ținând cont de faptul că următoarea conferință a PSD-iștilor călărășeni ar putea avea loc peste 4 ani, respectând tradiția social democratilor călărășeni. Se pare că tânăra conducere a partidului preferă să comunice cu cetățenii prin conturi false de pe rețeaua de socializare facebook, unde o armată de postaci plătiți cu o friptură și două sticle de apă, transmit gogoși electorale.

  Simpatizanții rămași afară au avut discuții interesante de genul: „ Am venit și noi aici ca niște figuranți să-l vedem pe Micky Mouse, oricum după ce se vor vedea cu sacii în căruță nu ne vor băga în seamă ”

  Președintele Bebe Cristodor a deschis conferința de presă urându-le tuturor copiilor „ La mulți ani de 1 iunie ” .

   Iată că astăzi în a patra zi de până la ziua alegerilor avem marea onoare ca alături de noi să se afle domnul Victor Ponta, cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România de la revoluție și până în prezent  ”

  Jurnaliștii prezenți în sală i-au reamintit fostului prim-ministru afirmațiile făcute la Călărași în 2012 „ Dane dacă nu câștigăm președenția în această toamnă, ia-ți gândul de la alegerile locale din 2016 ” , Victor Ponta a încercat ca de fiecare dată să se disculpe recunoscând că s-a înșelat.

  Îi reamintim lui acestuia că s-a mai înșelat o dată când l-a susținut pe penalul Dan Șova la conducerea organizației județene PSD Călărași.

  Leonida Jecu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*