Chiriță Alexandru(PSD): „ Vom aproba în consiliul local toate proiectele benefice pentru comunitatea locală ”

    „ Cred că am obținut un scor bun, având în vedere faptul că am pornit la drum cu acest candidat, într-o competiție cu handicap foarte mare, mai chiritaexact de la un procent de 8%. În 3 luni am reușit să ajungem la scorul pe care cu toții îl cunoaștem. Ne-am apărat șansele corect. A fost o competiție electorală foarte grea. PNL-ul este întradevăr în municipiu și în județ o forță foarte puternică. Cu siguranță vom face tot ceea ce ne stă în putere să reprezentăm cetățenii care ne-au trimis în consiliul local.

  „Punctele forte ale echipei PSD în campanie au fost tinerețea, energia pozitivă și echipa. Spiritul de echipă a predominat această campanie electorală și cred că asta ne-a făcut să obținem acest rezultat.

  „ Lipsa de experiență politică a fost unul din punctele slabe a unora dintre noi. Cred că ar fi trebuit să comunicăm mai mult sau mai devreme cu cetățenii. Pe cei peste 9000 de oameni care au ales PSD-ul nu îi vom dezamăgi, vom lua deciziile cele mai bune în interesul lor și le muțumim pentru faptul că ne-au trimis în consiliul local. Vom aproba în consiliul local toate proiectele benefice pentru comunitatea locală. Nu informăm o eventuală colaborare cu PNL în consiliul local, dar nici nu o confirmăm”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*