Virgil Dumbravă: „ Categoric nu mă așteptam la acest rezultat! ”

13268434_504118253113760_2038862009182225062_o

  „ Eu am făcut o campanie curată, pe stradă, din om în om și sondajele arătau cu totul altfel. Am discutat cu foarte mulți oameni și toți îmi spuneau că mă vor susține(vota). Eram convins că nu o să câștig primăria pentru că este foarte greu să învingi un primar în funcție. În afară de asta prezența la vot a fost mult mai mică decât la alegerile locale din 2012.

  8000 de cetățeni au hotărât că nu trebuie să se prezinte la vot față de alegerile locale din 2012. Făcând o analiză pe anii trecuți observ că în jur de 10 000 de cetățeni sunt simpatizanții PNL-ului și în jur de 8000 ai PSD-ului. Lăsând la o parte pe Nicolae Dragu care are în jur de 4000 de votanți indiferent de partidul pe care îl reprezintă, restul nu s-au prezentat la vot. Am avut dezavantajul să reprezint un partid nou pe scena politică ”

  „ Noi am avut și o problemă de organizare pentru că se amâna decizia candidaturii între mine și Nicolae Dragu, lumea fiind bulversată. Pot să vă confirm că în momentul acesta sunt consilier județean împreună cu Șerban Jenel. Pentru formarea majorității în consiliul local categoric nu se va face o alianță PSD-PNL, deși pentru Daniel Drăgulin ar fi cea mai bună variantă. De la centru, PNL-ul a hotărât că cei care vor face alianță cu PSD vor pierde sprijinul politic ”

1 comentariu

  1. Daca Dragu vrea viceprimar, ii sugerez lui Dragulin sa=l investeasca sef peste gunoieri si maturatori din parc…
    Cf. legilor actuale Primarul desemneaza atributiile viceprimarilor…asa ca Dragu, cel care face atatea valuri, de ceva vreme, are toate sansele sa-i pazeasa pe gunoieri si maturatori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*