De râsul curcilor! Dulce și Dragu s-au aliat pentru a deveni sclavii lui Drăgulin

 13339693_137977816606995_7406581583293243923_n

   În urmă cu puțin timp în ziarul nostru apărea un articol cu titlul „ Disperarea are chipul tău! ” , dedicat celui mai mare fariseu al clasei politice călărășene. Lupta pentru ciolan este atât de aprigă încât Marius Dulce este în stare să facă pact și cu Dracu numai să ajungă și el la ciolan. Acum avem și răspunsul la întrebarea „ De ce s-au prezentat călărășeni în număr așa de mic la vot pe data de 5 iunie? ”

    Ne întrebăm și întrebăm votanții PDS și PSD dacă au fost de acord când le-au acordat voturile cu alianță de acest gen. În mod normal Dulce ar trebui să consulte și miile de oameni cărora le-a cerșit votul. Și el și Dragu își doresc fotoliul de viceprimar, dar uită că una dintre atribuțiile primarului este să traseze sarcini de serviciu viceprimarilor… așa că Dragu care face atâtea valuri, de ceva vreme are toate șansele să îi păzească pe gunoieri și măturători, iar Dulce să ajungă mare șef peste cimitire ( astfel va fi mult mai aproape de cele sfinte).

Leonida Jecu

2 comentarii

  1. Pentru Psd- asociere cu Dragu va insemna o catastrofa in toamna la alegerile parlamentare…risca chiar sa piarda alegerile parlamentare din toamna daca il fac pe Dragu viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*