PERSOANE SUPRAVEGHEATE JUDICIAR DE POLIȚIȘTII DIN CĂLĂRAŞI

  13441853_1108670075859330_737563297_o

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

  În luna mai, la nivelul judeţului Călăraşi, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 15 de persoane şi au fost înregistrate 2 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

   Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 11 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 124 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar, urmărind permanent respectarea obligaţiilor stabilite de organul judiciar în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

  În această perioadă au fost înregistrate 2 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri, respectiv măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura controlului judiciar şi schimbarea arestului la domiciliu cu arestare preventivă.

  Totodată, în perioada următoare, poliţiştii de supraveghere vor verifica respectarea interdicţiei potrivit căreia persoanele aflate în arest la domiciliu, în imobilul unde se execută măsura, nu au voie să deţină câini periculoşi sau agresivi, cu excepţia câinelui-ghid în cazul persoanelor cu handicap vizual grav.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*