Cupa SNPPC la pescuit sportiv a plecat anul acesta la București

mare

  Lacul de pescuit sportiv „Măgura 9”, amplasat în localitatea Căscioarele, județul Călărași, la 43 km de Bucuresti, a fost gazda ediției a 6-a a Cupei SNPPC (Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual).

  Astfel că, pe parcursul a două zile, (18-19 iunie a.c.) participanții la această ediție, au trebuit să își arate îndemânarea și să-și încerce norocul în a prinde cele mai mari capturi dar și cele mai multe kg. de pește.

IMG_1690

  Pentru a câștiga marele trofeu, aproximativ 20 de împătimiți ai pescuitului sosiți de la sute de kilometri din toată țara s-au întrecut pe lacul „Măgura 9„ din Căscioarele. “Această competiție devenită deja o tradiție, poate fi considerată fara echivoc, o reușită. Rolul organizării unor astfel de evenimente este și acela de socializare, de a dezvolta relații de prietenie, de a ne relaxa și nu în ultimul rând de a ne simți bine. Noi am lansat invitația la această compeție tuturor membrilor din cadrul SNPPC și nu numai ca drept dovadă că anul acesta am avut surpriza de a avea în concusr și o echipă a presei locale. Nu au existat criterii de selectare a participanților. Toti cei care sunt împătimiți ai pescuitului și au dorit să de-a curs invitației noastre, au fost aici„, a declarat unul dintre organizatorii ediției de anul acesta, Manole Florin, membru SNPPC Călărași.

  Anul acesta, oltenițenii, campionii de anul trecut au pierdut competiția la câteva kg în minus față de bucureșteni. Primul loc a fost ocupat de echipa formată din Nicușor Stancu și Florin Duduman de la București cu 114,5 kg de pește. Poziția a II-a a fost câștigată de Oltenița prin: Adrian Nae și Ionuț Nicolae cu 79,65 kg, iar bronzul a fost luat de alți doi bucureșteni: Ionuț Popa și Marian Fernoga.

la mare

  Premiul pentru „marea captură„ a fost obținut pentru al doile-a an consecutiv de echipa: Tovârnischi Gabriel și Ionel Marin cu 10,8 kg. La fel ca și în alți ani, organizatorii au oferit premii speciale și pentru „pescarii lui pește„, echipa presei fiind deținătoarea„ trofeului„ de anul acesta. Echipa formată din pescarii: Decebal Mihalache și Niculae Costache au momit în așa fel încât au prins… 0,79 g. de pește?!

  Unul dintre sponsorii acestei ediții, Chiriac Liviu s-a declarat mulțumit de evenimentul desfășurat la Căscioarele.

13522634_1097451946997617_1012568767_n

  „Pescuitul este o adevarată pasiune pentru noi. Sunt foarte bucuros că am participat la acest eveniment. Organizarea a fost ireproșabilă, iar competiția s-a desfășurat la un nivel foarte bun. Îi felicit pe toți participanții și le spun „fir întins„ de pe acum și la alte întreceri„, a declarat sponsorul acestei ediții, Chiriac Liviu, director – „Marele Pescar„.

  Sponsori – Cupa SNPPC, ed.- a 6-a: „Marele Pescar„ www.marelepescar.ro – R&S Guard Security Călărași

  Parteneri media: Ziarul Impact, Observator de Călărași, Realitatea din Călărași, Express, Actualitatea de Călărași, Ziarul Știrea, Focus, Ediția.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*