Bărbat găsit înecat în apa canalului siderurgic, aproape de pod!

Un bărbat neidentificat s-a înecat în apa canalului siderurgic, aproape de pod.

Un echipaj de căutare–salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit cu un camion de intervenţie şi o barcă pneumatică pentru extragerea din canal a trupului neînsufleţit.  Victima a fost văzută plutind la suprafaţa apei canalului siderurgic de către o persoană care traversa podul cu un autovehicul.  În data de 26.06.2016, ora 13.25, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în apropierea Drumului Naţional 3, pe canalul siderurgic, pentru extragerea din apa canalului a unei persoană de sex masculin, neidentificată, cu o vârstă între 30 – 35 de ani, care s-a înecat în condiții necunoscute.

La sosirea echipajului de căutare-salvare, bărbatul plutea la suprafaţa apei, la aproximativ 20 metri de mal, acesta fiind poziţionat cu faţa în jos. Pompierii militari au intervenit în acest caz cu un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică. Victima a fost extrasă din apa canalului de către pompierii militari în aproximativ 30 minute, aceasta prezentând lividitate și rigiditate cadaverică.

Victima a fost extrasă din apa canalului de către pompierii militari în aproximativ 35 minute, aceasta prezentând lividitate și rigiditate cadaverică. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările acestui eveniment nefericit, în urma căruia bărbatul şi-a pierdut viaţa. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD, care nu a intervenit însă, nefiind cazul.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările acestui eveniment nefericit, în urma căruia bărbatul şi-a pierdut viaţa. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD, care nu a intervenit însă, nefiind cazul.

foto :Andrei Rotaru

3

2

canal-1

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*