ADR Sud Muntenia- partener în cadrul proiectului INMA

nnnn

   Astăzi, 28 iunie, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de partener în cadrul proiectului INMA, a organizat Seminarul de informare cu privire la nevoile şi provocările cu care se confruntă IMM-urile românești în domeniul inovării. Evenimentul, organizat în cadrul proiectului „INMA – Agenți pentru managementul inovării în cadrul IMM-urilor”, s-a desfăşurat la sediul Agenţiei din Călăraşi, având ca participanţi reprezentanți ai administrației publice, universităților, institutelor de cercetare, întreprinderilor şi organizațiilor din regiunea Sud Muntenia. Cu această ocazie, invitaților le-au fost prezentate obiectivele proiectului, grupul țintă, rezultatele așteptate, precum și programul de instruire ce va fi organizat în cadrul acestuia.

????????????????????????????????????

   Agenția implementează acest proiect în cadrul unui consorțiu format din cinci parteneri din țări precum: Turcia, Spania, Italia, România și Portugalia. Proiectul se derulează în perioada noiembrie 2015 – octombrie 2017 şi este finanţat de către Comisia Europeană, în cadrul programului Erasmus+. Bugetul proiectului INMA este de 246.524 de euro, din care 38.103 euro reprezintă contribuţia financiară a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

????????????????????????????????????

   Obiectivul principal al acestui proiect vizează transferarea către partenerii din alte țări europene, a profilului ocupațional european „Agent pentru Managementul Inovării în cadrului Întreprinderilor mici și mijlocii”, alături de materialele de informare necesare partenerilor pentru instruirea viitorilor manageri de inovare, care să aducă valoare adăugată activității desfășurate în cadrul întreprinderilor mici și mijlocii. Acesta are ca scop formarea de Manageri de Inovare și dezvoltarea competențelor și abilităților lor, astfel încât să corespundă cu cerințele de pe piața muncii.

????????????????????????????????????

   Grupul țintă al acestui proiect este reprezentat de tineri șomeri cu calificări academice sau care lucrează pe posturi sub nivelul lor de calificare și caută o promovare la locul de muncă, precum și de IMM-urile din regiune ce au nevoie de resurse umane calificate în domeniul inovării, administrația publică și mediul de cercetare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*