Aurel Nicolae s-a vopsit!

DSCN9933

  În conferința de presă care a avut loc astăzi în incinta sediului UNPR Călărași, deputatul Aurel Nicolae și-a exprimat nemulțumirea față de rezultatele obținute de acest partid la alegerile locale din 5 iunie. Deși rezultatele au fost departe de targetul propus, deputatul a afirmat că este mulțumit că a câștigat primăria orașului Budești. Candidatul partidului, Elena Nicolache a reușit să obțină mai multe voturi decât viceprimarul Virgil Dumbravă.

DSCN9935

  La întrebările adresate de reprezentanții presei, referitoare la numarul mare de afișe comandate de aceasta în campania electorală, Elena Nicolache a răspuns în stilul ei caracteristic „ Stați liniștiți, cheltuielile sunt perfect legale și în conformitate cu legea electorală ” .

  Progresiștii călărășeni sau declarat hotărâți să facă o analiză interna și să adopte măsuri de eficientizare a activității politice.

DSCN9942

  La sfârșitul conferinței de presă, deputatul Aurel Nicolae și-a onorat promisiunea făcută jurnaliștilor Marius Stroe și Marius Lotrea, aceea de a-și vopsi părul în culoarea verde în cazul în care partidul nu obține rezultatele scontate.

1030 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*