BUN VENIT NOILOR POLIŢIŞTI, LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CĂLĂRAŞI

kkk

  42 de agenţi de poliţie au intrat în rândurile poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, începând cu data de 01 iulie 2016. Aceştia au promovat în luna mai 2016 examentul de încadrare din sursă externă şi reîncadrare.

  Cei 42 agenţi de poliţie au fost întâmpinaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, care i-a asigurat pe cei mai noi poliţişti care se alătură structurilor de ordine publică şi siguranţă naţională de întregul sprijin în exercitarea profesiei, care implică devotament, seriozitate, bunăvoinţă şi fermitate.

  În data de 11.07.a.c. proaspeţii agenţi vor depune jurământul de credinţă, după care vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică şi practică, organizat la una dintre unităţile de învățământ ale M.A.I. care va culmina cu un  examen de  absolvire, în urma căruia  vor afla dacă rămân polițiști în slujba cetățeanului sau redevin cetățeni pentru care visul de a deveni polițiști se termină după 3 luni.

  Cele 42 de posturi sunt repartizate în comunele Alexandru Odobescu, Ciocăneşti, Cuza Vodă, Dorobanţu, Grădiştea, Independenţa, Ulmu, Dragalina, Perişoru, Dragos Vodă, Ştefan Vodă, Dor Mărunt, Borcea, Dichiseni, Jegălia, Roseţi, Gălbinaşi, Fundeni, Plătăreşti, Sohatu, Vasilaţi, Chirnogi, Mânăstirea, Radovanu, Ulmeni, Sohatu, Crivăţ, Gurbăneşti, Săruleşti, Tămădău Mare, Belciugatele şi Frăsinet.

  Precizăm că agenții vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă și după ce vor promova examenul de definitivare în carieră.

1 comentariu

  1. Ca fost politist nu am decit sa ma bucur cind vad ca Judetul Calarasi primeste 42 de agenti de politie fie ei si incadrati din sursa externe si sa le urez,,BUN VENIT,,sa le spun ca nu le va fi usor.Viata de politist adevarat e foarte grea si cu multe sacrificii.Deasemenea ii indemn ca pe timpul celor trei luni de pregatire sa dea dovada de curiozitate in noua lor meserie,sa asimileze cit mai multe cunostinte profesionale pentru ca toti sa promoveze examenul de sfirsit de stagiu.Atentie sa cautati sa furati cit mai mult din experienta celor cu vechime care au mai ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*