EXAMENUL NAȚIONAL DE BACALAUREAT, ÎN SIGURANŢĂ

Peste 60 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a BAC –ului

bac

  Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, șeful Poliției Române, chestorul de poliție Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

  Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat în judeţul Călăraşi, 66 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

  Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 44 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 22 sunt poliţişti de la rutieră.

  Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele peste 17 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

  De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

  Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate. 

SUCCES TUTUROR CELOR CARE SUSŢIN BAC-UL!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*