George Răducu Filipescu: „PSD-ul până pe la toamnă își linge rănile, organizația Călărași este varză! ”

DSCN0013

  George Răducu Filipescu: „ În primul rând Iulian Dumitrescu este din Prahova. Șapte colegi de școală de ai lui erau primari. Prahova avea nevoie de un conducător. Organizația PNL de la Prahova, condusă de deputatul Ion Luchian era varză. El are nevoie de un om care să aibă o oarecare legătură cu județul, care să aibă putere economică, politică, cât și imagine. Iulian tinde și el la un post de ministru. Nu poți să te arunci la un post de minstru din funcția de vicepreședinte. El a reușit la Prahova să scoată 15 consilieri județeni din 36. Călărașiul a ieșit pe locul 3 la alegerile astea. Călărașiul își alege singur calea pentru că întodeauna și-a câștigat punctajul. Mă mulțumește rezultatul de la noi, ba chiar îmi dă satisfacția de merge mai departe, de a ridica ștacheta la un nivel mult mai înalt pentru că se poate, chiar dacă vorbesc aici de trei deputați și un senator. Singura variantă de a nu face noi patru parlamentari este să facă PSD-ul mai mult de 40%. Am un feeling că PSD-ul nu va conduce niciodată la Călărași”

  „ Despre reforma administrativă și teritorială nu pot să vă spun mare lucru. Se gândește varianta de a comasa unele localități. Acum nu știu dacă se va întâmpla în această fază sau în faza a doua. Se merge pe varianta de a comasa județe și de a face regiuni. Cifra cea mai agreată este 12 regiuni. Mergem pe ideea de a ne aduce înapoi oamenii bine pregătiți. Avem un proiect prioritar pe țară. Cred că începând din anul 2020 se va vota un nou sistem ”

  „ PSD-ul până pe la toamnă își linge rănile. Este foarte important ca noi la toamnă să luăm trei deputați. Dacă luăm trei deputați din patru este un succes pentru noi. Nici în cele mai negre vise ale mele nu pot să accept ca noi să fim egali cu PSD. Organizația în sine e varză. Noi am pierdut trei localități. Am avut 40, iar cum am rămas la 37. Am pierdut Budești, Perișoru și Lehliu pentru că nu am mai ieșit cu el”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*