Polițiștii călărășeni din nou la datorie!

2

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi acţionează pentru salvarea de vieţi şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Ieri, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii călărăşeni au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 30.000 lei.

  Având în vedere măsurile dispuse la nivelul conducerii Poliției Române, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică şi reducerea numărului şi consecinţelor accidentelor rutiere poliţiştii rutieri, de ordine publică, transporturi şi din cadrul posturilor de poliţie comunale acţionează în sistem integrat în judeţul Călăraşi, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene şi pe principalele artere pe care se înregistrează valori ridicate de trafic.

3

  În ultimele 24 de ore de la demararea acţiunii, poliţiştii au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare aproximativ 30.000 lei, fiind constatată şi o infracţiune la regimul rutier.

  Adresăm conducătorilor auto recomandarea de a manifesta mai multă responsabilitate şi de a-i respecta pe ceilalţi participanţi la trafic, în calitatea acestora de şoferi, biciclişti, motociclişti, coducători de mopede sau pietoni, de a acorda prioritate tuturor celor în drept şi de a respecta limitele legale de viteză!

kkkkk

Nu conduceţi autovehicule dacă ai consumat băuturi alcoolice!

Utilizaţi centura de siguranţă! Vă poate salva viaţa!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*