Pompierii călărășeni i-au oferit unui câine o nouă șansă la viață

Capturebbb

  În această dimineață doi pompieri din cadrul Detrașamentului Călărași au salvat un câine căzut într-o canalizare neacoperită, acesta aflându-se în apă la aproximativ doi metri adâncime, fără posibilitate de a urca

111

  Patrupedul a fost scos nevătămat și a primit și o bucată de pâine din partea salvatorilor pe care a savurat-o în prezența acestora

  Cei doi pompieri salvatori, colegi de serviciu la Detașamentul Călărași și frați pe deasupra, au primit încă o misiune cu puțin timp înainte de ieși din tură, să salveze un animal căzut într-o canalizare, la aproximativ doi metri adâncime, în apa unui canal.

222

  Cu ajutorul unei cordițe de salvare, cei doi pompieri au reușit în aproximativ 10 minute să extragă cățelul din canalizare și să-l aducă la suprafață nevătămat.

  Acesta părea extenuat și destul de slăbit, însă fără să prezinte vreo vătămare. Pentru faptul că a cooperat și a răspuns chemării de a veni în dreptul cordiței de salvare pentru a putea fi ridicat, cățelul a primit și o bucată de pâine din partea salvatorilor.

333

  Este foarte posibil ca el să se afle acolo căzut de mai multă vreme, dar norocul i-a surâs în momentul în care un alt pompier, care venea la serviciu în această dimineață i-a auzit lătratul și și-a alertat colegii.

5 comentarii

  1. ASA, DA!
    ACEASTA atitudine este compatibila cu OMENIA si cu CIVILIZATIA!
    Respect pentru acesti OAMENI!
    SPER sa fie un EXEMPLU POZITIV pentru TOTI pompierii din TOATA tara.

  2. Ti se umple sufletul de fericire cand vezi adevarati oameni care se gandesc si la altii neajutorati. sper sa aveti parte numai de bine. multa sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*