Răducu George Filipescu: „ Eu nu l-am iubit pe niciunul! ”

13730590_1257868900919841_1971488309_o

  Miercuri într-o conferință de presă PNL, Răducu George Filipescu, fostul președinte al Consiliului Județean și în același timp cel care se va regăsi pe lista de parlamentari din alegerile care vor avea loc în toamna acestui an, a dorit să transmită un mesaj: „ Avem un termen. Până pe 15 august trebuie să facem propuneri pentru listele de parlamentari, mai exact 6 locuri. Două locuri la Senat și patru la Camera Deputaților. Vor urma discuții și consultații. Ultima viză pentru cei care vor candida va fi pusă de cei doi copreședinți. După 15 august vom începe perioada de precampanie, campanie.Ținta pe care noi o avem nu este o mare surpriză. E logic că nu putem să avem două posturi de senator. E imposibil! Ca să iei două posturi de senator trebuie să faci peste 75-80%, iar asta este exclus. Intenția noastră să obținem trei deputați este realizabilă. Există posibilitatea să obținem și un procent rezonabil care să ne asigure și un loc trei ca eligibil. Nu poți să știi cum se fac jocurile ” .

  Întrebat dacă noua fuziune UNPR-PMP încurcă oarecum lucrurile, acesta a răspuns: „ Nu! Este o fuziune de imagine, fără pic de consistență”

  Cât despre planurile care le are, privind cariera lui politică, acesta a menționat faptul că el își dorește și sigur va ajunge la Senat. „ Eu o să merg la Senat, pot spune că sunt singurul care sigur va merge acolo. Restul rămâne să facem discuții”

   Răducu  George Filipescu: „ Decât PNL și PSD se bat pe aceste locuri!”

  „ E complicat să scoți trei mandate. Nu poate să spună nimeni că e simplu, dar nu este imposibil! E imposibil să scoți patru deputați. Nu știu câte partide în afară de PSD și PNL se bat pe aceste locuri. Lui ALDE îi trebuie în primul rând 5% pe țară să intre în parlament. Nu îi văd intrând. Părerea mea este că vor fi doar trei partide care vor intra, UDMR, PSD și PNL. Nu îi văd pe ALDE intrând singuri și nu văd această combinație mortală UNPR-PMP intrând în Parlamentul României”

  Bebe Cristodor va fi al doilea senator pe listă!

  Fostul președinte al Consiliului Județean a mai adaugat faptul că în viziunea lui al doilea senator va fi o persoană din cadrul Partidului Social Democrat, mai exact Bebe Cristodor. „ Al doilea senator va fi unul de la PSD. Primul senator care va candida de la PSD, va fi al doilea pe listă. Probabil că va fi Bebe Cristodor, dacă îi va permite sănătatea”

  Cât despre alegerea actualului președinte al Consiliului Județean, Răducu George Filipescu a ținut să lămurească o dată pentru totdeauna cum au stat lucrurile.

  „ Nu pot să spun că l-am iubit pe Iliuță, l-am iubit pe Barbu sau pe Dinulescu. Eu nu l-am iubit pe niciunul! Și-au ales președintele, ăla este! Că a părut ea ca o mare victorie a unora împotriva celorlalți, e foarte bine că a picat așa. Eu am vrut să aduc în concurența respectivă și o persoană total nouă în politică. Vali Barbu nu a ieșit niciodată în față, niciodată în linia întâi. Nu l-au ales pe Vali Barbu. Marian Dinulescu a renunțat ulterior. Din trei l-au ales pe cel care a știut să vorbească cu primarii, să îi pună în operă. Vasile Iliuță a știut să facă asta. Iliuță nu a intrat pe lista Consiliului Județean fără să se gândească că nu o să se bată pentru Consiliului Județean. El a spus să îi dăm drumul la competiție”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*