Centrul Cultural Județean Călărași închiriază spații!

IMG_1286

  Centrul Cultural Județean Călărași anunță închirierea spațiilor de pe platoul din fața sălii de spectacole „ Barbu Știrbei ” , în perioada 12-15 august 2016, pe durata desfășurării Festivalului Internațional De Folclor „ Hora Mare” .

  Spațiile vor fi închiriate în limita spațiului disponibil astfel: pentru micii comercianți limita maximă este de 10 metri pătrați (un cort) , iar pentru terase, spațiul alocat este de maximum 50 metri pătrați.

  Pentru închirierea spațiilor, pe durata festivalului, este necesară întocmirea unui dosar care să conțină următoarele documente:

  • Cerere prin care să fie solicitată în mod clar suprafața dorită pentru închiriere. Cererea trebuie să conțină toate documentele de identificare ale solicitantului, obiectul activității pentru acre solicită spațiul și toate datele de contact.

  • Copie a certificatului de înregistrare fiscală eliberat de Registrul Comerțului.

  • În cazul în care solicitanții cer spațiul pentru comercializarea produselor alimentare, să atașeze o copie după avizele de la instituțiile abilitate (DSV, DSP, etc.)

  • În cazul activităților distractive destinate copiilor (carusele, tobogane, trenulețe, etc.) solicitanții să prezinte avizul în urma verificării ISCIR a echipamentelor folosite.

  Dosarele se depun la secretariatul Centrului Cultural Județean Călărași, data limită fiind 30 iulie 2016, până la ora 14:00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*