Traseistul Aurel Nicolae mai părăsește o corabie!

DSC_0090

  În cadrul conferinței de presă din data de 14.06.2016, deputatul Aurel Nicolae a anunțat că a demisionat din UNPR, unde ocupa funcția de președinte interimar al Organizației Județene.

  „ Am decis să-mi dau demisia pentru că nu mă regăsesc în acest nou proiect politic” , a afirmat acesta.

  Până acum, de la obținerea mandatului de deputat (în decembrie 2016), deputatul Aurel Nicolae a ajuns de trei ori la concluzia că nu se mai regăsește în proiecte politice.

  Acum poartă discuții cu liderii locali și de la centru ai Partidului Social Democrat, exprimându-și intenția de a se înscrie în acest partid.

  Se pare că și fostul candidat al partidului pentru funcția de „ primăreasă”- Elena Nicolache, își va urma mentorul.

  Reamintim cititorilor noștri că Elena Nicolache afirma în timpul campaniei electorale că nu dorește să facă politică ci doar administrație.

  Dacă într-un timp atât de scurt de la implicarea sa în politică ajunge deja în al doilea partid sunt premise că foarte curând își va depăși mentorul.

1 comentariu

  1. UNPR a fost şi încă este o construcție politică mai mult artificială a nemulțumiților din PSD şi din PNL.
    Partidul a atins vârful de audiență pe la jumătatea anului 2015, iar din toamna aceluiaşi an a intrat în cădere liberă odată cu accidentul politistului decedat în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, vicepremier şi ministru de interne în guvernul Ponta. Lașitatea lui Oprea la acel eveniment a afectat imaginea generală a partidului său. La ora actuală acest partid este în curs de desfiintare, apariția unor noi lideri locali având doar scopul negocierii de catre aceştia cu liderii partidelor care au câștigat alegerile locale a unor poziții/funcții „ciolan” în schimbul aducerii membrilor UNPR rămasi in organizația locală la PSD, PNL etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*