Un ”penal” , interimar la conducerea UNPR Călărași!

 În cadrul conferinței de presă a UNPR din data de 14.07.2016, a fost prezentat ca și președinte interimar al Organizației Județene UNPR Călărași, Capturennnnnfostul penal Vasile Gâdea.

  Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru acuzația de trafic de influență în formă continuată, cât și la complicitate la dare de mită în formă continuată, cu termen de încercare de patru ani.

  Ținând cont că sentința instanței a fost dată în data de 01.11.2013, fostul director al I.T.M. Călărași și comisar-șef al Gărzii de Mediu, se află încă în perioada de încercare, UNPR-iștii și PMP-iștii pot sta liniștiți. Nu știm în ce mod își fac socotelile liderii de la centru al partidelor mai sus menționate, dar după decizia de a îl pune pe Vasile Gâdea pe poziția unu pe lista de candidați pentru Consiliul Județean la alegerile locale din iunie 2016, (acest lucru constituind un dezastru demonstrat prin scorul obținut la alegeri) , acum au hotărât că destinele Organizației Județene UNPR-PMP trebuiesc conduse de un condamnat la închisoare cu suspendare pentru fapte deosebit de grave.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*