Fotbal / Liga 2/ Costică Ștefan: „Avem nevoie de jucători cu experiență care să ne ajute nu să-i ajutăm noi pe ei„

mare(1)

  Lotul Dunării Călărași se află de luni 11 iulie într-un stagiu de pregătire centralizat în localitatea Ciuta, județul Buzău. Antrenorul grupării călărășene, Adi Mihalcea are la dispoziție 22 de jucători pentru a pregăti un nou sezon în Liga a 2-a, unul de foc am spune noi pentru că ediția 2016-2017 va avea o singură serie.

  Atacantul Valentin Alexandru a revenit la gruparea de pe malul Borcei după ce acesta s-a pregătit o perioadă cu Rapid București. La capitolul „achiziții„ la Dunărea vor juca începând cu noul campionat: Silviu Ilie (Farul C-ța.), Bogdan Stancu (FC Snagov), Mihai Codreanu (Dinamo), Bogdan Danciu (Buzău)și juniorul Dunării, Costin Mihai. De asemenea, Bogdan Panait a semnat pe încă un an cu Dunărea iar portarul Cezar Lungu și-a dat acordul pe încă 2 ani.

  „Mai suntem încă în discuții cu anumiți jucători. Pentru noi important este să formăm un lot competitiv iar obiectivul nostru este acela de a câștiga fiecare meci în campionatul care va urma. Băieții sunt în cantonament, i-am vizitat, au condiții iar pregătirea decurge foarte bine. Valentin Alexandru a revenit la noi ceea ce este foarte bine. Dunărea continuă campania de achiziții. Avem nevoie de jucători cu experiență„, a spus Costică Ștefan, președintele grupării Dunărea Călărași.

  Călărășenii vor să-i aducă la echipă pe Denis Dobra, atacantul de la Tulcea, fundașul central Bogdan Șandru de la Tg. Jiu și Paul Radu de la Dinamo.

  Cătălin Nițu, ofițer de presă FRF

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*