Directorul medical Belușică și-a tras consilier personal! – PSD-ista Ilinca Enescu

ffffffffffffffffffffffffffffff

  Astăzi 20 iulie 2016, directorul medical al Spitalului de Urgență Călărași și-a prezentat consilierul personal, nimeni alta decât PSD-ista Ilinca Enescu cu precizarea „ Este cea mai bine pregătită în domeniul în care a fost angajată și vorbește trei limbi străine. Comunicarea cu medicii se va face pe facebook” .

  Acesta este noul mod de comunicare cu medicii din Spitalul Județean de Urgență Călărași de care se va ocupa specialista în comunicare Ilinca Enescu, cea care împreună cu președintele Organizației Județene Călărași, Marius Dulce, Dan Eugen Cristodor și Roxana Pațurcă ofereau cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă, în numele structurii denumită PES ACTIVISTS CĂLĂRAȘI, pe banii strânși de la elevii din cadrul Colegiului Economic Călărași și Liceului Teoretic „ Mihai Eminescu” .

  Ar fi interesant ca specialista în comunicare, Ilinca Enescu să transmită presei călărășene modul în care a fost angajat directorul medical Laurențiu Belușică, perioada pentru care a fost angajat și modul în care va fi retribuită, în grila de funcții a spitalului, neexistând postul de consilier al directorului pe probleme de comunicare. ( Asta dacă nu va fi plătită din salariul lui Belușică)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*